ZAJEC napisał(a):Oci boje lavende tak mi sie podoba,ze mogłbym jej słuchac nawet w wykonaniu mojej kotki gdyby umiała śpiewać
Widocznie nie tylko Ty lubisz
bo jak wiadomo piosenka ta została Przebojem Roku 2011 CRR
ZAJEC napisał(a):Oci boje lavende tak mi sie podoba,ze mogłbym jej słuchac nawet w wykonaniu mojej kotki gdyby umiała śpiewać
Stary Chorwat napisał(a):No to jestem i po raz pierwszy słucham cropelkowego radia. Ta muzyka to jest to co mi lekarz przepisał.
ZAJEC napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):No t jestem i po raz pierwszy słucham cropelkowego radia. Ta muzyka to jest to co mi lekarz przepisał.
Cześć Adam a juz myślałem ,ze odkochałeś się od cromuzy
Stary Chorwat napisał(a):Podobno z uwagi na to że jestem pierwszy raz to mogę wybrać trzy piosenki. Więc proszę o:
1. Udala si se. wyk. Boris i Ribari,
2. Da te mogu pismom zvati wyk. Klapa Maslina
3. I kad mi dođeš Ti wyk. Oliver
Janusz Bajcer napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):No to jestem i po raz pierwszy słucham cropelkowego radia. Ta muzyka to jest to co mi lekarz przepisał.
Witaj Stary Chorwacie trafiłeś akurat na "starego" Chorwata Mišo
Zgodnie z info w mailu, jako nowy słuchacz możesz podać trzy piosenki na przywitanie
Jeśli je mam , to zagram
Stary Chorwat napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):No to jestem i po raz pierwszy słucham cropelkowego radia. Ta muzyka to jest to co mi lekarz przepisał.
Witaj Stary Chorwacie trafiłeś akurat na "starego" Chorwata Mišo
Zgodnie z info w mailu, jako nowy słuchacz możesz podać trzy piosenki na przywitanie
Jeśli je mam , to zagram
Ale pięknie grasz. Svi pjevaju a ja također z Mišo