Hvala
Laku noć
agapi napisał(a):..ja wlasciwie chcialabym tylko jedna....Masz Januszku jakies..''Sto lat!!!'' po chorwacku...
Ktos ma jutro urodzinki...(nie ,nie ja!:lol:) ...i jakbys jeszcze puscil(jak znajdziesz)...okolo polnocy...
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):..ja wlasciwie chcialabym tylko jedna....Masz Januszku jakies..''Sto lat!!!'' po chorwacku...
Ktos ma jutro urodzinki...(nie ,nie ja!:lol:) ...i jakbys jeszcze puscil(jak znajdziesz)...okolo polnocy...
Czy już można puścić piosenki na urodzinki ale będą też trzy Katarzynki dla kuzynki
agapi napisał(a):
(Januszku...a co mi puscisz za pare miesiecy??? )
Juz mozna.....a moge wpisac tu zyczenia?
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):
Jak to co - to co dzisiaj, o Katarinie
agapi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):
....ale jakies ''inne '' trzy???
agapi napisał(a):Wiec.....pora na zyczenia.. (bo chyba...moge?:) )
Nadludzkiej wrecz mocy w zrozumieniu ziemskich niedorzecznosci i
w pokonywaniu codziennych przeciwnosci ...
Sily w dzwiganiu nieziemskich marzen i uporu w drazaniu ich w zycie...chociazby wszystkie wydawaly sie takie...malo osiagalne.
Sokolego wzroku.. aby w pochmurne niebo moc wypatrzyc slonce. ..i zwinnosci w lapaniu najmniejszych jego promyczkow szczescia.
Sil Herosa w walce z codzienna rutyna i artyzmu aby nadac kolory teczy ...codziennej szarosci...
Sluchu nietoperza aby wylapac kazdy chocby niesmialy i nieslyszalny szmer milosci.
Sztuki zaglowania usmiechem i lzami aby te drugie nigdy nie sprawily bolu dluzej niz konieczny...i jak szybko sie pojawily tak szybko znikaly...
Powodzenia w szukaniu tego co Cie uszczesliwia i aby szczescie nigdy nie odwracalo sie do Ciebie plecami ...!!!
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):
....ale jakies ''inne '' trzy???
Te trzy co dzisiaj i jeszcze szesnaście innych
)Chyba, że za kilka miesięcy uzbiera się ich więcej )
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):Wiec.....pora na zyczenia.. (bo chyba...moge?:) )
Nadludzkiej wrecz mocy w zrozumieniu ziemskich niedorzecznosci i
w pokonywaniu codziennych przeciwnosci ...
Sily w dzwiganiu nieziemskich marzen i uporu w drazaniu ich w zycie...chociazby wszystkie wydawaly sie takie...malo osiagalne.
Sokolego wzroku.. aby w pochmurne niebo moc wypatrzyc slonce. ..i zwinnosci w lapaniu najmniejszych jego promyczkow szczescia.
Sil Herosa w walce z codzienna rutyna i artyzmu aby nadac kolory teczy ...codziennej szarosci...
Sluchu nietoperza aby wylapac kazdy chocby niesmialy i nieslyszalny szmer milosci.
Sztuki zaglowania usmiechem i lzami aby te drugie nigdy nie sprawily bolu dluzej niz konieczny...i jak szybko sie pojawily tak szybko znikaly...
Powodzenia w szukaniu tego co Cie uszczesliwia i aby szczescie nigdy nie odwracalo sie do Ciebie plecami ...!!!
To jeszcze zdradź dla kogo takie piękne życzenia