Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cromaniacy z Bydgoszczy

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MOCHLIJEWO
Turysta
Cromaniacy z Bydgoszczy

Nieprzeczytany postnapisał(a) MOCHLIJEWO » 30.06.2004 21:53

HEJ ! Kujawsko - Pomorskie jak tak sobie zerkam na strony to dochodzę do smutnego wniosku , że z naszych stron nikt nie wybiera się do tego wspaniałego kraju . Odezwijcie sie kujawiacy !!! :o :o
Leo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leo » 01.07.2004 12:50

MOCHLIJEWO napisał(a):HEJ ! Kujawsko - Pomorskie jak tak sobie zerkam na strony to dochodzę do smutnego wniosku , że z naszych stron nikt nie wybiera się do tego wspaniałego kraju . Odezwijcie sie kujawiacy !!! :o :o

Mochljewo (ale trudy ten Twój nick - to po chorwacku? :lol: ) Spójrz na forum tu: forum/viewtopic.php?t=4390&start=0
i znajdziesz co najmniej 3 osoby z samej Bydgoszczy co do cro się wybierają a z całego kuj.-pom. musisz zliczyć bo już Cro mnie woła :o :o :!:
Jeszcze tylko po Euro, bryczkę umyć coby naklejkę było widać , rodzinkę zapakować żubrówkę i myk do Crolandii.
MOCHLIJEWO
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MOCHLIJEWO » 01.07.2004 21:30

Leo napisał(a):
MOCHLIJEWO napisał(a):HEJ ! Kujawsko - Pomorskie jak tak sobie zerkam na strony to dochodzę do smutnego wniosku , że z naszych stron nikt nie wybiera się do tego wspaniałego kraju . Odezwijcie sie kujawiacy !!! :o :o

Mochljewo (ale trudy ten Twój nick - to po chorwacku? :lol: ) Spójrz na forum tu: forum/viewtopic.php?t=4390&start=0
i znajdziesz co najmniej 3 osoby z samej Bydgoszczy co do cro się wybierają a z całego kuj.-pom. musisz zliczyć bo już Cro mnie woła :o :o :!:
Jeszcze tylko po Euro, bryczkę umyć coby naklejkę było widać , rodzinkę zapakować żubrówkę i myk do Crolandii.

No to pozdrowionka !!! i pamiętaj o dobrym soczku jabkowym do żubróweczki ja zaczyna swoją chłodzić pod koniec lipca . :roll:
Leo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leo » 01.07.2004 21:39

Hej Mochljewo !!!
Wejdz na post do którego podałem link by a to ja wrzuciła Cię do kalendarium wyjazdowego niech trochę więcej Bydgoszczy będzie widać :wink: Dokąd zmierzasz do Cro może po powrocie wymienimy się wrażeniami przy Kujawiaczku?

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Cromaniacy z Bydgoszczy
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone