Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

CROMANIACY na EURO 2012

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
RODZYN
Croentuzjasta
CROMANIACY na EURO 2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) RODZYN » 11.06.2012 18:03

Wczoraj wieczorem spełniło się jedno z moich marzeń. Byłem na meczu EURO 2012 i to nie jednym z wielu ale na tym na którym mi bardzo zależało. Byłem na meczu CHORWACJA-IRLANDIA i wraz z drugim CROMANIAKIEM Dawidem zwanym na forum DRYBLASEM mieliśmy okazję przeżyć niezwykłe emocje, którymi pragnę się podzielić z inny użytkownikami forum.
Po meczu ANGLIA-FRANCJA wrzucę kilka zdjęć z tego piłkarskiego święta.
maniust
Koneser
Re: CROMANICY na EURO 2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 11.06.2012 18:25

RODZYN napisał(a):Po meczu ANGLIA-FRANCJA wrzucę kilka zdjęć z tego piłkarskiego święta.

Jeśli jeszcze nie zasnąłeś na tym meczu jak ten kibic Francuski pokazywany w 58 min. to szacun......, bo bardziej nudnego meczu to już dawno nie widziałem.
No nic.......spadam oglądać dalej.....mam nadzieję że zmęczę jeszcze te 12 min. 8O 8O

Na fotki czekam....... :wink:
RODZYN
Croentuzjasta
Re: CROMANICY na EURO 2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) RODZYN » 11.06.2012 18:59

To tak na dobry początek kilka zdjęć z otoczenia stadionu. Zdjęcia wykonane ok. godzinę przed rozpoczęciem meczu.

Obrazek

Pogoda była iście brytyjska a właściwie irlandzka - deszcz padał dość intensywnie i zapowiadało się, że tak będzie przez cały wieczór.
Dookoła stadionu było wiele grup kibiców z obu krajów Wszyscy się bawili, tańczyli, czasami było widać dyskutujące grupki Chorwatów i Irlandczyków. Już przy stadionie dało się zauważyć zdecydowaną przewagę ilościową mieszkańców zielonej wyspy. Oczywiście Chorwaci w swoich koszulkach w szachownice wyróżniali się z tłumu zielonych strojów kibiców Irlandii.

Obrazek

Wejście na teren przystadionowy odbył się bardzo spokojnie - wstępna kontrola biletów, kontrola osobista i na koniec obrotowe bramki. Mimo prawie 40 tysięcy kibiców cały proces dojścia na nasze miejsca na trybunach odbył się bardzo sprawnie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 11.06.2012 19:09

Dawaj , dawaj więcej zdjęć :D , brawo byłeś w koszulce z forumowymi znakami cropl.
:wink:
RODZYN
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RODZYN » 11.06.2012 19:20

krakuscity napisał(a):Dawaj , dawaj więcej zdjęć :D , brawo byłeś w koszulce z forumowymi znakami cropl.
:wink:

Zdjęcia jeszcze będą. A jeśli chodzi o koszulki to przecież to było oczywiste, że pójdziemy w koszulkach CRO.PL. Zrobiliśmy koszulki specjalnie na ten mecz. Na innych zdjęciach będzie widać szczegóły.

A teraz zdjęcie "przepustki do raju" czyli meczowego biletu.

Obrazek
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 11.06.2012 19:49

Pogratulować..
Dawaj dalej.. :D
RODZYN
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RODZYN » 11.06.2012 20:52

anakin napisał(a):Pogratulować..
Dawaj dalej.. :D

Właśnie trwa przerwa w meczu UKRAINA-SZWECJA więc jest chwila na wrzucenie kilku następnych zdjęć.

Siedzieliśmy na górnych miejscach w strefie czerwonej. Widok na boisko był z tego miejsca imponujący. Mankamentem tego miejsca było to, że 2 będące na stadionie telebimy były dla nas praktycznie niewidoczne, ale przecież nie poszliśmy na ten mecz aby oglądać go na telebimie...

Po rozgrzewce piłkarzy przyszedł czas na oficjalne otwarcie meczu. Nie wiem ile pokazano podczas transmisji w TV ale na żywo było to całkiem imponujące.
Trybuny zapełniły się w całości dopiero jakieś 15 minut przed pierwszym gwizdkiem sędziego. Od samego wejścia na stadion było słuchać gromki doping zwłaszcza irlandzkich kibiców, których wg. naszych obserwacji było jakieś 3 razy więcej niż Chorwatów.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tak prezentowaliśmy się w naszych specjalnych meczowych koszulkach CRO.PL.

Obrazek

Obrazek
tajemniczy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajemniczy » 12.06.2012 10:24

Ja bylem we Lwowie na Niemcy - Portugalia.
Miasto piekne :-) w wolnej chwili wrzuce kilka fotek
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 12.06.2012 22:13

tajemniczy napisał(a):Ja bylem we Lwowie na Niemcy - Portugalia.
Miasto piekne :-) w wolnej chwili wrzuce kilka fotek

Mogłeś chociaż pomachać do mnie ... :lol: :lol:

A ja jadę do Wrocka na mecz o wszystko ... Foty macie jak w banku :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 13.06.2012 07:37

RODZYN napisał(a):
Obrazek

][/URL]

No chłopaki. Zadymę na stadionie możecie robić :D . Rodzyn widać, że jesteś nastawiony bojowo. Nie daj Boże aby ktoś wpadł ci w łapy. "No który podskoczy Ku.wa Wasza M..ć" :D . Pozdrawiam :D
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 13.06.2012 16:32

Ja byłem na Polska-Grecja, ale fotek nie dam...bo nie :wink:
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 13.06.2012 17:03

RODZYN napisał(a):...Byłem na meczu CHORWACJA-IRLANDIA ...

Ja też byłem na tym meczu, też 22 bramką wchodziłem.

Tyle, że trochę niżej siedzieliśmy.

pzdr dla sąsiada :wink:
RODZYN
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RODZYN » 14.06.2012 19:02

longtom napisał(a):
RODZYN napisał(a):...Byłem na meczu CHORWACJA-IRLANDIA ...

Ja też byłem na tym meczu, też 22 bramką wchodziłem.

Tyle, że trochę niżej siedzieliśmy.

pzdr dla sąsiada :wink:

Szkoda, że się nie spotkaliśmy...
RODZYN
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RODZYN » 14.06.2012 19:10

I już po drugim meczu Chorwatów.
Moim zdaniem Chorwacja obudziła się dopiero gdzieś około 70 minuty i dość szczęśliwie zremisowała z Włochami.

Wracając jednak do niedzielnego meczu Chorwacja-Irlandia wrzucę jeszcze kilka zdjęć.

Prezentacja zawodników.

Obrazek

Obrazek

"Część artystyczna"

Obrazek

Obrazek

Hymny narodowe.

Obrazek

Obrazek
RODZYN
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RODZYN » 14.06.2012 19:33

A teraz prezentacja naszych meczowych koszulek.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Będzie fajna pamiątka z tego piłkarskiego wydarzenia.
Obok siebie mieliśmy dużo kibiców irlandzkich ale trochę powyżej nas chorwatom kibicowała cała rodzinka w koszulkach w biało-czerwoną szachownicę. Bardzo aktywna była ma chorwatka, którą prawie cały mecz spędziła na rękach mamy.

A teraz kilka fotek z trybun.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wreszcie rozpoczął się mecz. Uważam, że było to jedno z najlepszych spotkań jak do tej pory na EURO 2012. Lepszym był mecz Czechy-Rosja. Eksplozja radości jak wybuchła na trybunach po pierwszej bramce dla Chorwacji była niesamowita. Oczywiście my także bardzo spontanicznie i żywiołowo okazaliśmy komu kibicujemy. W żaden sposób nie przeszkadzało to irlandczykom siedzącym wokół nas.
Niestety bramka wyrównująca dla Irlandii trochę ostudziła nasze i chorwackie nastroje. Trzeba szczerze przyznać, że doping kibiców irlandzkich był na bardzo wysokim poziomie i w dobry stylu.
Chorwaccy kibice trochę podpadli rzucając race na boisko i odpalając kilka na trybunach.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

CROMANIACY na EURO 2012
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone