napisał(a) RODZYN » 19.06.2012 18:56
Po kilku dniach milczenia i liczeniu na nasz awans do ćwierćfinałów odzywam się znowu aby zakończyć opowiadania o meczu CHORWACJA- IRLANDIA i naszym (cromaniaków) pobycie na nim.
Po sobotnim odpadnięciu Polaków z EURO 2012 miałem oczywiście jeszcze komu kibicować. Miałem dużą nadzieję na awans Chorwacji do ćwierćfinałów... Niestety także nasi gospodarze letnich wojaży odpadli z dalszych gier. Zrobili to jednak w dużo lepszym stylu i dużo lepszym przeciwnikiem. Trener Chorwatów (Bilić) miał odwagę w ostatniej cześci meczu z Hiszpanią zaryzykować i zagrać bardzo ofensywnie. Takiego podejścia i ofensywnych zmian zabrakło mi w meczu Polska-Czechy. No cóż... Mimo wszystko gratuluję naszym piłkarzom - może uda się następnym razem...
Teraz kilka fotek przedstawiających atmosferę po meczu w Poznaniu Chorwacja-Irlandia
To by było na tyle... Możemy musimy poczekać aż EURO będzie w Chorwacji i mieć wtedy trochę szczęścia i być na finale tych mistrzostwa w którym zagrają POLSKA z CHORWACJĄ - cóż, warto mieć marzenia, bez nich życie byłoby bardzo ubogie.