Anai napisał(a):
tam jest lepiej...
Czy lepiej to nie wiem, bo w Biogradzie to tylko pranie robie, ale Pakostane ma w sobie cos co nas ciagnie rok w rok. To chyba ta kamera na kosciele do ktorej mozna machac
Anai napisał(a):Pisałam, że więcej nie skorzystałam - selectcamp zaoferował lepsze warunki za niższą cenę, ot i cała tajemnicaagata26061 napisał(a):Pisałaś, że następnym razem skorzystałabyś z namiotów innej firmy niż vacansoleil. Jakie były u nich minusy?
Czytałam, czytałam...Janusz Bajcer napisał(a):Z tego pobytu powstała moja pierwsza forumowa relacja
Będzie więcej, tylko się muszę nieco ogarnąć dziśrenatalato napisał(a):Ha, dotarłam obglądnęłam i czekam na więcej.
No popacz a ja nie wiedziałam i nie pomachałamBerbel napisał(a):Czy lepiej to nie wiem, bo w Biogradzie to tylko pranie robie, ale Pakostane ma w sobie cos co nas ciagnie rok w rok. To chyba ta kamera na kosciele do ktorej mozna machac
W selectcie in+ było jeszcze sprzątanie wliczone w cenęagata26061 napisał(a):Dzięki, dobrze wiedziec. Faktycznie, domki selectcampu też były może nieco ładniejsze niż vacansoleil, ale standard podobny i wyposażenie też
ZapraszamMagdalena S. napisał(a):Spóźniona , ale jestem
Chętnie pooglądam, bo to nieznana mi okolica...
My w zeszłym roku wracając do domu z całkiem skądinąd zajechaliśmy na "naszą" biogradzką plażędidzio napisał(a):Fajnie było obejrzeć znajome miejsca. Biograd i Pokostane to miejsca naszych wakacji, pozdrawiam Iwona
Anai napisał(a):No popacz a ja nie wiedziałam i nie pomachałamBerbel napisał(a):Czy lepiej to nie wiem, bo w Biogradzie to tylko pranie robie, ale Pakostane ma w sobie cos co nas ciagnie rok w rok. To chyba ta kamera na kosciele do ktorej mozna machac
Powrót do Nasze relacje z podróży