No to Ty masz jednak łatwiejikar napisał(a):a mnie to częściej na rowerze dwa bloki dalej.
Się masz RoxiRoxi napisał(a):Uciekło mi kilka stron Twojej relacji, ale już wszystko nadrobiłam
A mógłbyś mniej szyfrem pisać?anakin napisał(a):Wg mnie Conan pasuje tam idealnie.
Bo S. podnosi rangę tego miejsca o jakieś sto punktów procentowych.
Niestety po wyjeździe czar pryska.
Roxi napisał(a):Uciekło mi kilka stron Twojej relacji, ale już wszystko nadrobiłamAnai napisał(a):Biograd - czyli miasto bez wyrazu...
Opinie o Biogradzie mogą być jak doopa - każdy będzie miał własną
Biograd... no powiem, że ładnie tam, ładnie
Janusz Bajcer napisał(a):Anai napisał(a):... alerze mi?Janusz Bajcer napisał(a):Przypominam wątek >>> dlaczego-camping-t25688.html
Nie Tobie ...ale tym co się boją przebywania na kempingu ok.7-14 dni w roku
No faktycznie stromości tam nie ma wcale, ale zawsze to jakaś odmianaKasia i Krzyś napisał(a):Nie taki brzydki ten Biograd, ale może to zasługa fotek choć trochę mi schodów i stromości brakuje
Zapraszam...Kasia i Krzyś napisał(a):Witam i przyłączam się do czytaczo-podglądaczy...
Dobrze, że dodałaś, że dla CiebieBea.ta napisał(a):zaraz specyficzne normalne przecież
dla mnie przynajmniej
Pisałam, że więcej nie skorzystałam - selectcamp zaoferował lepsze warunki za niższą cenę, ot i cała tajemnicaagata26061 napisał(a):Pisałaś, że następnym razem skorzystałabyś z namiotów innej firmy niż vacansoleil. Jakie były u nich minusy?
No i super - grunt to zadowolony czytacz/oglądaczandeo napisał(a):hej hej ,zaklepuję miejsce, trochę spóźniona ...lubię śledzić losy Waszej piątki na wakacjach
Podoba mi się miasteczko,podobają mi się te namioty,podobają mi się młodzi ,..no wszystko mi się podoba.
Witam i jatomekkulach napisał(a):Witam Autorkę relacji i innych czytaczy-podglądaczy
Właśnietomekkulach napisał(a):Panie Januszu proszę tutaj nie namawiać na kempingi,bo wszyscy cro-maniacy się zwiedzą,że jest fajnie i zapełnią wsyćkie
Powrót do Nasze relacje z podróży