Mikromir napisał(a):Dziękuję za opis i zdjęcia namiotów. Moja ciekawość została w pełni zaspokojona
Wyglądają rzeczywiście jak małe apartmany, szkoda tylko, że bez prywatnych toalet... Mam chyba tak jak Majeczka, trochę się wzdragam przed wspólnymi łazienkami, choć w młodości zdarzało mi się nocować na campie w namiocie. )
Nie wiem jak Vacansoleil, bo się tym nie interesowałam, ale np. Selectcamp ma takie namioty - z tym, że nie wiem czy akurat na chorwackich campingach
Poza tym, na niektórych campingach (tych większych zwłaszcza) można wynająć również domek
ana89 napisał(a):To i ja się przysiadam Bo zapowiada się ciekawie
Co do tych campów i łazienek...chyba największa bariera dla większości kobiet
Dla mnie problem nie do końca jest problemem...
Oczywiście może się zdarzyć, że trafisz na miejsce gdzie korzystanie z toalety czy prysznica może się okazać nie lada wyzwaniem, ale mi osobiście obecność innych ludzi w pobliżu specjalnie nie przeszkadza (w sęsie, że ktoś obcy myje uzębienie przy umywalce w czasie kiedy ja, w zabudowanej kabinie obok biorę prysznic), co do toalet - w codziennym życiu też się czasem zdarzy, że jest mus i trzeba skorzystać z wc w centrum handlowym, kinie czy na trasie w drodze na wakacje.
No i trza se wtedy jakoś poradzić - tak samo traktuję camping
Pod prysznic chodzę w klapkach, do toalety można kupić jednorazowe nakładki na deskę.
Ural napisał(a):Mam nadzieję, że o lokalnym i campingowym jedzonku w tym wątku też napiszesz.
O jedzonku - jak o jedzonku, ale o paru fajnych miejscach gdzie zjeść można myślę, że wspomnę
... bardzo proszęKrzychuZiom napisał(a):i ja zasiadam
Staram sięBasiulinek napisał(a):Anai napisał(a):Staraj się,staraj,bo czekam!
Kuszą mnie wakacje pod namiotem! I też mam pewne obawy....
Przekonuj dalej
Basia! To się nie czeba obawiać tylko spróbować - ja też pierwszy raz pod namiot pojechałam już dawno nastolatką nie będąc