Ślicznie
zwłaszcza te cytryny w tym samym kolorze
To teraz czekamy na 2014
walp napisał(a):Za każdym razem, kiedy widzę zdjęcie podobne do nr 26. Jadran po raz pierwszy...
przypomina mi się nasze pierwsze spotkanie z Adriatykiem.
Dołączam do "Cromaniackiego dwupaku".
Heh... zdjęcie robiłam staruszkowi i jak to zwykle mi się zdarza, drugi samochód, i to że to również jest citroen (o kolorze nie wspominając) zauważyłam dopiero po zgraniu zdjęć na dysk...Bea.ta napisał(a):Ślicznie
zwłaszcza te cytryny w tym samym kolorze
Bea.ta napisał(a):To teraz czekamy na 2014
A to nie jest takie proste jakby się Wam mogło wydawaćVjetar napisał(a): Śmiało zaczynaj.
Nie tylko zdążyłaś, ale w dodatku pewnie będziesz musiała nieco zaczekać, bo j/wkroj napisał(a):Dzień dobry, zdążyłam na 2014
Trochę się pomieszało faktycznie, a w przyszłym roku jak dobrze pójdzie namiesza się jeszcze bardziejrenatalato napisał(a):Ha, to ja nawet nie przypuszczałam, że twa młodsza córka w królewskie progi wstępuje , a tak serio to się wam namieszało
Cudem Roxi, cudem...Roxi napisał(a):Całe szczęście, że jakoś się udało
PrzekażęRoxi napisał(a):Wielkie gratulacje za tą UK, super!
Anai napisał(a):[Trochę się pomieszało faktycznie, a w przyszłym roku jak dobrze pójdzie namiesza się jeszcze bardziej
... a z tym krulewiczem to jest tak, że ja tak nazywam chłopaków moich córek gdy są jeszcze na okresie próbnym
Bea.ta napisał(a):Ja bym ich nazywała potencjalnymi skazańcami jak przeżyją to uratują sobie życie
no i żeby im to krulewiczowanie nie zostało .... bo potem się do kupy z Kopciuszkiem nie wyrobią
Anai napisał(a):Nie do końca...
Jeśli w sytuacji trudnej (czyt. trudniejszej niż romantyczne spacery po parku czy szeptanie do uszka) okażą się facetami to okres próbny się kończy, jak nie - to też się w niedługim czasie kończy ale w inny sposób
Anai napisał(a):Wrocław Ci się nie podoba?
Powrót do Nasze relacje z podróży