Anai napisał(a):A mi się podobałoBea.ta napisał(a):No ...ja jednak wolę nudną autostradę
![]()
Jadranką już swoje przejechałam średnio 40km/h![]()
I mnie się bardzo podobało, chociaż fakt - długo.
Aniu, mam kilka zdjęć, bardzo, bardzo podobnych do twoich

Anai napisał(a):A mi się podobałoBea.ta napisał(a):No ...ja jednak wolę nudną autostradę
![]()
Jadranką już swoje przejechałam średnio 40km/h![]()
Nie, ale na dluższym postoju jest czas żeby poszukać czegoś do jedzeniaBea.ta napisał(a):To w czasie długiego postoju głód sam znika??![]()
Ja nie wiem czy lubię ale podobało mi się...Bea.ta napisał(a):Lubię Senjzawsze zjeżdżając z gór (lub wyjeżdżając do góry) - był tam postój na pizzę
dobra rakija była na małym targowisku i łódka w powietrzu
No! To nie jestem w tym moim podobaniu osamotnionarenatalato napisał(a):I mnie się bardzo podobało, chociaż fakt - długo.
No, to dawaj Renia, dawaj...renatalato napisał(a):Aniu, mam kilka zdjęć, bardzo, bardzo podobnych do twoich...
anakin napisał(a):Trochę km nadłożyliście wyjeżdżając z tego Pagu, ale jak rozumiem celowo?
Anai napisał(a):Dzień dobry wszystkim z Rovinja
malina1959 napisał(a):anakin napisał(a):Trochę km nadłożyliście wyjeżdżając z tego Pagu, ale jak rozumiem celowo?
cza będzie poczekać na odpowiedź....Anai napisał(a):Dzień dobry wszystkim z Rovinja
A dziękujęrenatalato napisał(a):A chciałaś to masz
Bardzo mi miłoMagdalena S. napisał(a):Anai, z przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia. Są po prostu piękne
To dawaj jakieś foto z twierdzy, bo ja...21monika napisał(a):Widzę, że podążałam Twoim śladem w tym roku.![]()
Z Biogradu również wróciliśmy Jadranką do Senij. Senij to naszpierwszy raz
w Cro i pozostał sentyment do tego urokliwego miasteczka i Twierdzy Nehaj :
... niestety na twierdzę, rzuciłam jedynie okiem z oddaliVjetar napisał(a):Senj.![]()
To co? Teraz czas na zwiedzanie twierdzy.![]()
Wyobraź sobie, że dokładnie tak - chcieliśmy się przejechać magistraląanakin napisał(a):Trochę km nadłożyliście wyjeżdżając z tego Pagu, ale jak rozumiem celowo?
Oj tam Malinka - raptem parę dni...malina1959 napisał(a):cza będzie poczekać na odpowiedź....Anai napisał(a):Dzień dobry wszystkim z Rovinja
Gdybym podchodziła do tego w ten sposób, to w życiu nie wyszłabym z domu...zbychn napisał(a):Nie wiem, czy to takie marzenie w trakcie burzy
Renia, jakie znowu znienacka??renatalato napisał(a):A gdzie ją tam poniosło i to tak snienacka, bez pytania![]()
Jestem, już jestem i już się odzywam...piotrf napisał(a):Flasnie , dodatkowo uporczywie milczyjakby pogode dobra miala . . .
Powrót do Nasze relacje z podróży