Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Arek super zdjątko.... i super gość.
Bardzo mi się podobają naturalni ludzi tym bardziej z dawnej epoki.
Są jak dzieci .... nieskażeni wielkim światem ...
Jacunio myślę że większość bedzie czekać do końca regulaminowego terminu.
Osobiście uważam że tegoroczny poziom jest wyższy niż w latach poprzednich,w związku z czym mam spory dylemat bo nie wiem co wrzucić na konkurs...........
Brakuje mi po prostu najlepszego zdjęcia,może za rok się uda takowe zrobić
wiem wiem...miała być cro-tapeta. Ale ja w obliczu cro-konkurencji blado wypadam
I aż się nie moge doczekać na foty, jakie wpadną na konkurs w ostatnich dniach. Te wszystkie nam się już opatrzą, znudzą...no bo przecież co dzień tam lookam, aby zobaczyć co nowego, fajowego, urokliwego...
Mamo_ kapiszonka daj tą fotkę turecką proszę w rozmiarze tapety.Jeśli można prosić to na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl w orginale.POZDROIENIA!
Cisza w temacie zapadła głucha Wszyscy w napięciu śledzą CroFotoKonkurs i nikt już się nie chce wychylać z fotką ... a nóż widelec przyda się, żeby ją wstawić do konkursu
Arekwroc, a Twoje zdjęcia są rzeczywiście niesamowite. Czy ty przypadkiem nie jesteś zawodowym fotografem
jeszcze dorzucę jedną swoją fotkę . Może ktoś coś jeszcze wygrzebie