Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

CROFOTKA na tapetę!

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.10.2006 12:22

Trochę duchów się przyda....

Obrazek
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 02.10.2006 12:52

.....ECH...... straszni terroryści jesteście. Takie piękne fotki pokazywac w taki ponury dzionek. Nic innego nie pozostaje jak powzdychac. Ja już chce wakacje, ciepełko, słoneczko, kamienistą plaże i wszystko to co z Cro związane. Nie będę tu wklejac swoich fotek bo nijak sie maja do tych Waszych pięknych zdjęc.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.10.2006 12:54

zmrol napisał(a):.....ECH...... straszni terroryści jesteście. Takie piękne fotki pokazywac w taki ponury dzionek. Nic innego nie pozostaje jak powzdychac. Ja już chce wakacje, ciepełko, słoneczko, kamienistą plaże i wszystko to co z Cro związane. Nie będę tu wklejac swoich fotek bo nijak sie maja do tych Waszych pięknych zdjęc.

Nie stresuj się, Kobieto.
Dawaj. Pooglądamy....
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.10.2006 13:00

zmrol napisał(a):.....ECH...... straszni terroryści jesteście....

Noooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Ja się czuję jak terrorysta :mrgreen: - terroryzuję swoją miernotą :mrgreen:
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 02.10.2006 13:02

No co ty twoje zdjęcia są całkiem udane, zreszta myśle że każdy lubi być w ten sposób terroryzowany :)
arekwroc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arekwroc » 02.10.2006 13:05

zmrol wrzucaj foty :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.10.2006 13:12

Myślę że "całkiem udanych" to tu jest większość do których można zaliczyć i moje (przynajmniej co niektóre mam nadzieję). Natomiast jeśli chodzi o piękne zdjecia to może jest ich tu 2% :mrgreen:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.10.2006 13:14

Leszek Skupin napisał(a):Myślę że "całkiem udanych" to tu jest większość do których można zaliczyć i moje (przynajmniej co niektóre mam nadzieję). Natomiast jeśli chodzi o piękne zdjecia to może jest ich tu 2% :mrgreen:

Nie pisz tak, bo się czytelnicy zestresują i do Cro już nie pojadą, tylko nad Bałtyk. Gdzie się wtedy wszyscy pomieszczą!?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.10.2006 13:16

Nie chodziło mi o stresowanie tylko o zachęcenie 8O bo skoro moje są ... hm... mierne i je wklejam to znaczy że każdy może pokazać tu swoje zdjęcia i się tego wcale nie wstydzić :mrgreen:
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 02.10.2006 13:26

"calkiem udane" miałam na myśli ze są dobre, najważniejsze że tobie się podobaja - mnie zreszta też. A co do wrzucenia moich - no nie wiem :) Jeszcze tego tutaj nie robiłam, jak mi sie uda to moze zobaczycie moje mizerne foty, ale proszę sie głośno nie śmiac.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.10.2006 13:26

Leszek Skupin napisał(a):Nie chodziło mi o stresowanie tylko o zachęcenie 8O bo skoro moje są ... hm... mierne i je wklejam to znaczy że każdy może pokazać tu swoje zdjęcia i się tego wcale nie wstydzić :mrgreen:

Bez fałszywej skromności, proszę....
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 02.10.2006 13:32

:oops: nie umiem wkleic tu zdjęć. Aż mi głupio :oops: może mi ktoś poradzi . PLISSSSSSSSSS
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.10.2006 13:35

rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 02.10.2006 13:40

mierne, dobre , bardzo dobre ......

wszystko zależy kto co lubi - jedni lubią zdjęcia artystyczne, przemyślane, przygotowane, obrobione programami w ten czy inny sposób a innym podobają się zdjęcia spontaniczne utrwalające właśnie ten moment. Fakt że przez porównywanie zdjęć można się wiele nauczyć aby połączyć jedno z drugim. Ja swój dorobek uważam również za mierny bo nigdy nie interesowała mnie fotografia, choć przyznaję że każdy moment jest dobry na rozpoczęcie nauki i po wgłębianiu się w zdjęcia osób które potrafią to robić zaczynam inaczej patrzeć na bezmyślne naciskanie spustu. Ostatnio coraz częściej się łapię na tym że będąc gdzieś stwierdzam "szkoda że nie mam aparatu pod ręką", jednak tak czy inaczej stwierdzenie, że udało mi się 1 czy 2 zdjęcia z 1000 zrobionych jest tak jak Fux napisał fałszywą skromnością :lol: Czasem można komuś zazdrościć zdjęć rzeczywiście bardzo dobrych ale nie wstydźmy się pozakywać tych które się nam z własnych archiwów podobają. :wink:
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 02.10.2006 13:42

Święte słowa.

Kombinuje ale mi nie wychodzi, umieszczenie zdjęcia na forum. :(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

CROFOTKA na tapetę! - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone