Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
A to moja tapeta z ostatniego pobytu w Chorwacji - widok na Korczulę z naszego tarasu w m. Postup k. Orebicza.
[img][img]http://images21.fotosik.pl/44/de9024ca5751a06bm.jpg[/img] Wiem... - było już tyle pięknych zdjęć tutaj, ale to jest moje ulubione. Pozdrawiam[/img]
Chciałem zamiescić swoją tapete ale po przegladnie całego wątku stwierdziłem, że moje zdjęcia nie nadaja się się do publikacji, nie dorastam im do pięt, muszę popracowqać nad techniką, a już miałem nadzieję, że znalazłem sposób na dobre zdjęcia. Niestety ale to jeszcze marzenie.
dorasoft napisał(a):Chciałem zamiescić swoją tapete ale po przegladnie całego wątku stwierdziłem, że moje zdjęcia nie nadaja się się do publikacji, muszę popracowqać nad techniką, a już miałem nadzieję, że znalazłem sposób na dobre zdjęcia.
Pokaż w takim razie przykładowe zdjęcia..............
Jeszcze jedno.......nie istnieje przepis na idealne zdjęcia, gdyby tak było fotografia szybko stała by sie nudna