Oto jej eminencja Maskalić
Najpiękniejsza z plaż na których byliśmy.
Rozpisywać się nie trzeba, zdjęcia mówią same za siebie
.....
Bravik napisał(a):Znajdź 10 elementów różniących zdjęcie 8 i 9 oraz 12 i 13
elka21 napisał(a):NataliaSze napisał(a):
Rzut okiem na Rucicę z góry i tłumy na plaży
To Ty chyba jeszcze nie widziałaś tłumów na Rucicy, nie mówiąc o innych plażach.
Oczywiście, plaż takich unikam, jak ognia. Ta na zdjęciu, jak na Rucice, jest jeszcze do zaakceptowania.
greenrs napisał(a):Nie rozumiem tych głosów krytyki
To jest relacja Natalii i ma prawo pokazywać swój świat tak jak lubi i tak jak go widzi. Nikomu nic do tego. Jeśli się komuś nie podoba to niech nie ogląda a nie krytykuje.
gusia-s napisał(a):O właśnie, też przegapiłam fajnie zapowiadającą się relację a chętnie bym poczytała dalej.
Nie rozumiem co komu do zdjęć, nie podoba się to jest tyle innych wątków a i zdjęcia każdy ma swoje więc może się nimi upajać. To autor decyduje o swoim dziele i nie każdemu musi się podobać. Natalia, jeśli możesz to dawaj dalej wg swojej wizji
agata26061 napisał(a):Będzie ciąg dalszy? Właśnie nadrabiam zaległości na forum i widzę, że spora ich część nie została ukończona...
A szkoda, bo prawie mam zarezerwowaną kwaterkę w Pagu na Pagu więc z chęcią zobaczyłabym Wasze dalsze losy na wyspie
gusia-s napisał(a):O właśnie, też przegapiłam fajnie zapowiadającą się relację a chętnie bym poczytała dalej.
Nie rozumiem co komu do zdjęć, nie podoba się to jest tyle innych wątków a i zdjęcia każdy ma swoje więc może się nimi upajać. To autor decyduje o swoim dziele i nie każdemu musi się podobać.
Natalia, jeśli możesz to dawaj dalej wg swojej wizji
Powrót do Nasze relacje z podróży