Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Croatia-ekstremalnie pokrecony holiday

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.07.2013 00:44

agapi napisał(a):Ja z gatunku tych...''słodko-łzawych'' ale jednej rzeczy nigdy się nie zrobię...nigdy nie sprzeniewierzę się samej sobie tylko dlatego, że wypadałoby inaczej.

Czy przemilczenie musi być zaraz sprzeniewierzeniem ? 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.07.2013 00:51

agapi napisał(a):.

ps ..albo może lepiej skończmy już ten temat, bo wychodzi na to, że nie dosyć, iż nie rozumiem to jakoś ..rozdrażnienie coraz większe zaczynam odczuwać... :oops: :papa:

Szkoda, że tego ps-u wcześniej nie zauważyłam. No cóż stało się.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.07.2013 01:22

Kenik napisał(a):
agapi napisał(a):Ja z gatunku tych...''słodko-łzawych'' ale jednej rzeczy nigdy się nie zrobię...nigdy nie sprzeniewierzę się samej sobie tylko dlatego, że wypadałoby inaczej.

Czy przemilczenie musi być zaraz sprzeniewierzeniem ? 8O

..dla mnie jest sprzeniewierzeniem!

Przecież moje Słońce wie za co go kocham a czego w nim nie znoszę...On, też toleruje moje przeokropne wady..i gdyby mi je tutaj wytknął powiedziałabym:'' ot-cała ja!''.. :)
..jestem dziwak... :? może i tak- ale jestem SOBĄ!

A teraz już dobranoc :papa: , bo nie będziemy tak polemizować w nieskończoność...ponieważ zaczyna to przypominać jakiś mecz tenisowy..(.a teraz piłeczka po mojej stronie...potem Ty ''odbijasz'' i tak ...w nieskończoność... :roll: )
W dodatku głupotą byłoby przekonywać Cię do ''mojej racji''-to dobrze, że masz swoje zdanie; swój punkt widzenia.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.07.2013 08:04

Basiulinek napisał(a):Wlasnie Kenik-wedlug Ciebie...
Masz prawo miec swoje zdanie, a inni-pozwole sobie zacytowac Klasyka-"maja prawo miec je w doopie" .

Basiulinek...trzeba spasować, bo Ty swoje a Kenik i tak wyczyta między wierszami to czego nie napisałaś.
Mówi człowiek, że podoba się sposób w jaki ktoś pisze a Ona przerabia to odpowiednio żeby zaś popisać się ''szyderą''...abo nie wiem czym.. :roll:
Kenik jest prowokatorką i pozwolmy się jej dalej ''bawić'' ale już...samej... :smo: :mrgreen:
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży