plessant napisał(a):Trzeba ci życzyć udanych wakacji 2012 co by było o czym pisać i ucz się wklejać zdjęcia
..co do zdjec...moge obiecac ,ze jezeli bedzie nastepny raz ...juz nikomu nie bede zawracala glowy.)))))
plessant napisał(a):Trzeba ci życzyć udanych wakacji 2012 co by było o czym pisać i ucz się wklejać zdjęcia
Agawa. napisał(a):Dzięki Agapi za super relację i super zdjęcia i czekamy na koleją relację z wakacji 2012. Bez względu gdzie bedą
My Chorwacja po raz trzeci ale to dopiero za 110 dni masakra
agapi napisał(a):
''Tony sie pewnie od dziewczyn odgonic nie moze..''
-''Nie mam dziewczyny!''-odpowiada mlodzieniec a ja mu na to:
-''No to juz masz ! Zaopiekujesz sie moja corka na chwilke...!''-rzucam przez ramie i ulatniam sie na papieroska,reszta nalezy do Pati.
Zeswatalam corcie na chwilke ...To znaczy myslalam ,ze tylko na chwilke...
Pozniej okazalo sie,ze znikala mi codziennie na trzy ,cztery godziny.
A ja bylam zla na siebie ,ze ''do akcji wkroczylam '' bo martwilam sie zas: gdzie ona sie podziewa ,czy sie mi nie utopi ....itp
Plusem bylo to ,ze moje coreczki nie mialy kiedy toczyc codziennych wojen...
Ustaly ciagle pyskowki i wrzaski...Jak milo:)))
Darkos napisał(a):erci napisał(a): zdjęcia dodano dopiero na konieć "naszej" podróży. Nie pomiesza to ludzią w głowach
Szanowny Panie Januszu. Co Waść na To?
Darkos napisał(a):Do Pana Jaśnie Panie.
Ale mniejsza o większość.
kakusia napisał(a):Dzięki za relację, jeszcze raz gratuluję talentu i gorąco pozdrawiam.
Darkos napisał(a):Niech tak pozostanie.
Wróćmy do wątku.
Czy Agapi coś dorzuci. Jakieś uzupełnienie?
Janusz Bajcer napisał(a):
Mnie w głowie nie pomiesza, nie bardzo wiem co ma zrobić aby innym się nie pomieszało.
Powrót do Nasze relacje z podróży