agapi napisał(a):[Nie kazdy chlop'' sie wychowac'' da...
Nie każda baba "do rany przyłóż"
agapi napisał(a):[Nie kazdy chlop'' sie wychowac'' da...
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):[Nie kazdy chlop'' sie wychowac'' da...
agapi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):[Nie kazdy chlop'' sie wychowac'' da...
...no i dlatego ...jest tak ...ciekawie....nieprawdaz?
...a jeszcze jak sie takie...''mix-y'' zejda...?!
twoj je trzeci dzien to samo,a moj zrezygnowal i polubil chinczyka czy innego turka,wszystko jedno...a moze to byl mcdonald???no,trudnoagapi napisał(a):tami72 napisał(a):no,kurde,czekamy....i sie niecierpliwimy....chlop dzis na kolacje dostal wino,tzn,reszte z mojej butelki,ktora wypilam prawie cala w trakcie lektury.ale co tam,jutro cos mu moze ugotuje(jak tu nic do czytania nie bedzie) pozdrawiam i pisz dalej,please..........
Twoj chlop dostal wino ...a moj je juz trzeci dzien to samo na obiad
kor_nick napisał(a):agapi napisał(a):...Poczekam jednak jak moje najstarsze dziecko sie obudzi ...Wklejanie zdjec mnie przerasta!
wciąz leży te dziecko czy olewa mamę?
tami72 napisał(a):twoj je trzeci dzien to samo,a moj zrezygnowal i polubil chinczyka czy innego turka,wszystko jedno...a moze to byl mcdonald???no,trudnoagapi napisał(a):tami72 napisał(a):no,kurde,czekamy....i sie niecierpliwimy....chlop dzis na kolacje dostal wino,tzn,reszte z mojej butelki,ktora wypilam prawie cala w trakcie lektury.ale co tam,jutro cos mu moze ugotuje(jak tu nic do czytania nie bedzie) pozdrawiam i pisz dalej,please..........
Twoj chlop dostal wino ...a moj je juz trzeci dzien to samo na obiad
agapi napisał(a):kor_nick napisał(a):agapi napisał(a):...Poczekam jednak jak moje najstarsze dziecko sie obudzi ...Wklejanie zdjec mnie przerasta!
Dziecko powiedzialo: ''nie mam czasu sie w to bawic!''
Wszelkie prosby trafiaja w pustke,poniewaz akurat teraz niczego od mamusi nie potrzebuje...
Swoja droga strasznie ''wyrachowane'' te dzieci..''Cos za cos'' ...
Jacek S napisał(a):agapi napisał(a):kor_nick napisał(a):agapi napisał(a):...Poczekam jednak jak moje najstarsze dziecko sie obudzi ...Wklejanie zdjec mnie przerasta!
Dziecko powiedzialo: ''nie mam czasu sie w to bawic!''
Wszelkie prosby trafiaja w pustke,poniewaz akurat teraz niczego od mamusi nie potrzebuje...
Swoja droga strasznie ''wyrachowane'' te dzieci..''Cos za cos'' ...
Mogę pomóc przy wstawianiu jeśli tylko zechcesz - napisz na gg 7691642
Jacek S napisał(a):Nie używam...może przez kemping(at)spoko.pl
Jacek S napisał(a):Adres mejlowy - zamiast (at) wpisz małpę.
Jacek S napisał(a):A gdzie on?
Powrót do Nasze relacje z podróży