Adam.B napisał(a):Wszystko pięknie ładnie , ciekawy opis , trzymający w napięciu .. ale relacja bez zdjęć... to jakoś mało mnie przekonywuje , szaro zbyt szaro..
Freier Beobachter napisał(a):Adam.B napisał(a):Wszystko pięknie ładnie , ciekawy opis , trzymający w napięciu .. ale relacja bez zdjęć... to jakoś mało mnie przekonywuje , szaro zbyt szaro..
Moje odczucie....słowotok,chwilami nudny. Mało relacji chorwackiej, za dużo wtrąceń z prywatnego życia ,mnie nie interesującego.Kokietowanie nieznajomością komputera,nieradzeniem sobie z prostymi sprawami....więcej się przy tej relacji męczył nie będę.
Freier Beobachter napisał(a):Adam.B napisał(a):Wszystko pięknie ładnie , ciekawy opis , trzymający w napięciu .. ale relacja bez zdjęć... to jakoś mało mnie przekonywuje , szaro zbyt szaro..
Moje odczucie....słowotok,chwilami nudny. Mało relacji chorwackiej, za dużo wtrąceń z prywatnego życia ,mnie nie interesującego.Kokietowanie nieznajomością komputera,nieradzeniem sobie z prostymi sprawami....więcej się przy tej relacji męczył nie będę.
agapi napisał(a):Jako,ze wylano mi na leb kubel zimnej wody,postanowilam sie z tym wszystkim przespac..:)
Relacje oczywiscie dokoncze i jako ze obiecalam na koncu wkleic''wisienke'' tak tez sie stanie.
Zla krytyka tez sie sprzydaje..nie mniej jednak sposob w jaki zostala ''podana'' wyzwolila we mnie taka fale emocji ,ze dopiero teraz ...ochlonelam.
Chcialam WSZYSTKIM ,ktorzy sledza moj...''nudny slowotok''
podziekowac za to ,ze po prostu ..sa...
Dobranoc:)
Witaj Agapi . Nie przejmuj się niczym . Relacja Twoja ma u mnie "5" .Zdjęcia już były . Pisz , pisz. Pozdrawiam . Janusz
.
agapi napisał(a):Jako,ze wylano mi na leb kubel zimnej wody,postanowilam sie z tym wszystkim przespac..
Relacje oczywiscie dokoncze i jako ze obiecalam na koncu wkleic''wisienke'' tak tez sie stanie.
Zla krytyka tez sie sprzydaje..nie mniej jednak sposob w jaki zostala ''podana'' wyzwolila we mnie taka fale emocji ,ze dopiero teraz ...ochlonelam.
Chcialam WSZYSTKIM ,ktorzy sledza moj...''nudny slowotok''
podziekowac za to ,ze po prostu ..sa...
Dobranoc:)
.
Powrót do Nasze relacje z podróży