Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

CRO w serii "Wybrzeża Świata"

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 17.10.2011 11:45

Jacek S napisał(a):
plessant napisał(a):Jest tam wymieniona plaża Sakarone ...

Chacarron...nawet piosenka o niej powstała

Piszemy o Chorwacji, a tu ta nazwa jakoś mi nie pasuje. Zresztą dalej nic się oprócz tego teledysku nie googluje, a już na pewno nie śliczna plaża w HR
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 17.10.2011 11:52

plessant napisał(a):Jest tam wymieniona plaża Sakarone (o ile dobrze usłyszałem) jako karaiby w środku Europy. Próbuję znaleźć jakieś informacje o niej, ale nie potrafię nic wygooglować. Pomóżcie. Może źle coś zrozumiałem

Pewnie chodziło o Dugi Otok i plażę Saharun

tu widoczna na filmiku
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 17.10.2011 12:03

Dzięki Nero. To jest to
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.10.2011 12:11

plessant napisał(a):Piszemy o Chorwacji, a tu ta nazwa jakoś mi nie pasuje. Zresztą dalej nic się oprócz tego teledysku nie googluje, a już na pewno nie śliczna plaża w HR

Ale Uśmiechasz się czasem?
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 17.10.2011 12:20

Jacek S napisał(a):
plessant napisał(a):Piszemy o Chorwacji, a tu ta nazwa jakoś mi nie pasuje. Zresztą dalej nic się oprócz tego teledysku nie googluje, a już na pewno nie śliczna plaża w HR

Ale Uśmiechasz się czasem?

:D Ale po obejżeniu tego teledysku to szlag mnie trafił :twisted: . Nie na ciebie, ale na gościa który coś takiego stworzył. Rzeczywiście ten "artysta" śpiewa o tej chorwackiej plaży :?:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.10.2011 12:49

A bo to wiadomo...

:lool:
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 18.10.2011 11:37

Marmor napisał(a):Witajcie! Kanał TVN METEO pokazuje właśnie kolejny film z serii "Wybrzeża Świata" - dziś wybrzeże Chorwacji. Piękne zdjęcia lotnicze z ciekawym komentarzem.
:D

witam, może mi ktoś pomóc odnaleźć w necie utwory słyszane w tle filmu? lub ich wykonawców :?
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 18.10.2011 15:02

Jacynty napisał(a):witam, może mi ktoś pomóc odnaleźć w necie utwory słyszane w tle filmu? lub ich wykonawców :?

Kompozycje do tego cyklu są autorstwa całkiem sympatycznego muzyka Pat O'May 8)
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 18.10.2011 22:02

W tej chwili znów program znów leci (TVN Meteo). Polecam! Fantastyczne zdjęcia!
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 19.10.2011 04:43

Krzychooo napisał(a):W tej chwili znów program znów leci (TVN Meteo). Polecam! Fantastyczne zdjęcia!

Masz rację, aż by się marzył człowiekowi jakiś balon, czy inna lotnia. Oczywiście będąc na wakacjach w HR
Poprzednia strona

Powrót do Kultura chorwacka

CRO w serii "Wybrzeża Świata" - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone