CROberto napisał(a):sviva napisał(a):kamienie z Paškiego trokuta to ja w kolanach miałem powbijane od klęczenia....
E tam, takie dolegliwości......najlepsze przed Tobą
Raul73 napisał(a):Dopiero dziś namierzyłem twoją relację, ale po kilku pierwszych postach już wiem, że mi się spodoba. Zasiadam zatem do czytania. Postaram się jeszcze dziś nadrobić zaległości.
7 stron później....
No i już nadrobiłem! Kapitalnie się to czyta! Tak trzymaj! Dodaję do ulubionych i czekam na cd.
Co do pierścionka, to jako małżonek z 15-letnim stażem, waham się, czy Ci gratulować, czy współczuć.
Wybierz sobie
sviva napisał(a):CROberto napisał(a):sviva napisał(a):kamienie z Paškiego trokuta to ja w kolanach miałem powbijane od klęczenia....
E tam, takie dolegliwości......najlepsze przed Tobą
Choinka... gejem być bolesne ;P żonę mieć jeszcze bardziej bolesne... chyba sobie chomika kupię.. p.s. witam
sviva napisał(a):Ludzie, do wesela 3,5 miesiąca a Wam się teraz na straszenie zebrało??:D Trzeba było nas w szkołach uczyć jak żyć Powiem tak - gotować zbytnio nie umiem - prasowanie też tajemna sztuka - oglądać ckm-y całe życie to też nie to - jestem gotów zaryzykować i się ożenić...
Najwyżej później będę takie dobre rady udzielał innym jak wy...
P.S. Wasze żony maja konto na cropli??
sviva napisał(a):Ludzie, do wesela 3,5 miesiąca a Wam się teraz na straszenie zebrało??:D
Piter_M napisał(a):sviva napisał(a):...
P.S. Wasze żony maja konto na cropli??
Ja zaryzykowałem i nie żałuję
Powodzenia
Moja żona ma konto no cro.pl i kiedyś zaczytywała się w relacjach.
sviva napisał(a):Ludzie, do wesela 3,5 miesiąca a Wam się teraz na straszenie zebrało???
Powrót do Nasze relacje z podróży