Hej Cromaniacy
Mam zamiar przeprowadzać relacje w miarę na bieżąco. Wyjazd 28.07.2018 więc jakby nie patrzeć tydzień z hakiem
Chorwacja chodziła mi już po głowie od jakiegoś czasu tzn. kilku lat, a w zeszłym roku po wysłuchaniu relacji znajomych nakręciłem się jeszcze bardziej zresztą nie tylko ja ale także cała paczka która jedzie ( łącznie 9 osób). I tak postanowiliśmy że jedziemy. Decyzja zapadła około listopada. Ale jak to bywa noclegu zaczęliśmy dopiero szukać pod koniec lutego. Nie powiem było ciężko. Co lepsze to przebrane, a coś znaleźć na 9 osób w jednym apartamencie to cud tym bardziej że szukaliśmy bliżej północy. Po dwóch tygodniach dzwoni brat że ma nocleg 2 apartamenty 4-os i 5-os. Pytam się gdzie mówi Podgora, szybkie wyszukiwanie w Google maps i się okazuje że to dalej niż chcieliśmy jechać i to o 200km. No ale sobie myślę 200 wte czy wewte przy tylu kilometrach to już pikuś
Szybki podgląd zdjęć i obejrzenie kilku filmików plus obszerna relacja figuska i ewula91 (dwa wieczory z życiorysu wycięte ) utwierdzilo mnie w przekonaniu że Podgora będzie bardzo dobrym wyborem. Na drugi dzień nocleg zaklepany zadatek wpłacony nic tylko czekać...