Deka napisz proszę ile płaciliście za mieszkanie, rozumiem że byliście w 6 osób w mieszkaniu 3: A4+1
Pozdrawiam Iwona.
micrus napisał(a):Mam pytanie odnośnie cen w restauracjach. Jak mniej więcej wygląda cena obiadu dla 4 osobowej rodziny?
inka 777 napisał(a):Deka napisz proszę ile płaciliście za mieszkanie, rozumiem że byliście w 6 osób w mieszkaniu 3: A4+1
anonimowaania napisał(a): Poproszę jeszcze!!!
sobolinek napisał(a):A tak na marginesie szukam dla nas miejsca na wrzesień i zaciekawił mnie ten WASZ Pisak, tylko czytałam, że tam wszędzie wysoko....
mervik napisał(a):sobolinek napisał(a):A tak na marginesie szukam dla nas miejsca na wrzesień i zaciekawił mnie ten WASZ Pisak, tylko czytałam, że tam wszędzie wysoko....
sobolinek napisał(a):Czy orientujesz się może czy w Breli we wrześniu (od 05.09) będą nadal takie tłumy. To mnie trochę przeraża.
grzesiek-swidnica napisał(a):Sobolinek, my też się wybieramy w tym terminie z dwuletnią córą, z Dolnego Śląska. Jedziemy w ciemno, kierunek Brela. Więc można się "spiknąć" na wspólną podróż. W tym terminie śmiało można jechać w ciemno, będzie w czym wybierać jeśli chodzi o apartamenty...
mervik napisał(a):sobolinek napisał(a):Czy orientujesz się może czy w Breli we wrześniu (od 05.09) będą nadal takie tłumy. To mnie trochę przeraża.
Jak z dzieckiem to wal śmiało do Breli lub Baśki .V ...na pewno nie będzie tłoczno ..już pod koniec sierpnia ubywa dużo ludzi...koniec urlopów i przede wszystkim dzieciaki do szkoły idą
sobolinek napisał(a):grzesiek-swidnica napisał(a):Sobolinek, my też się wybieramy w tym terminie z dwuletnią córą, z Dolnego Śląska. Jedziemy w ciemno, kierunek Brela. Więc można się "spiknąć" na wspólną podróż. W tym terminie śmiało można jechać w ciemno, będzie w czym wybierać jeśli chodzi o apartamenty...
Cześć Grzesiek
Dzięki za propozycję, ale dokładnie jeszcze nie wiemy kiedy wyjedziemy. Wszystko zależy czy znajdziemy coś fajnego od 05.09 bo może uderzymy do Breli po tygodniu w Tucepi czyli 19.09.
My wolimy sobie coś fajnego zarezerwować wcześniej. A Ty który raz w Cro?
grzesiek-swidnica napisał(a):sobolinek napisał(a):grzesiek-swidnica napisał(a):Sobolinek, my też się wybieramy w tym terminie z dwuletnią córą, z Dolnego Śląska. Jedziemy w ciemno, kierunek Brela. Więc można się "spiknąć" na wspólną podróż. W tym terminie śmiało można jechać w ciemno, będzie w czym wybierać jeśli chodzi o apartamenty...
Cześć Grzesiek
Dzięki za propozycję, ale dokładnie jeszcze nie wiemy kiedy wyjedziemy. Wszystko zależy czy znajdziemy coś fajnego od 05.09 bo może uderzymy do Breli po tygodniu w Tucepi czyli 19.09.
My wolimy sobie coś fajnego zarezerwować wcześniej. A Ty który raz w Cro?
Będziemy drugi raz . Po doświadczeniach z pierwszego wyjazdu wiem że nie ma co rezerwować, zwłaszcza we wrześniu. Jedyna obawa to tylko taka jak nasza mała zniesie taką długą podróż.
Powrót do Nasze relacje z podróży