Bocian napisał(a):O tym właśnie pisałem, że ta pani tego nie miała, tylko wspominkowo-narodowe frazesy.
To może Chorwaci wybrali po prostu bardziej sprytnego(-ną) polityk, która nie obiecywała bezpośrednio gruszek na wierzbie?
Bocian napisał(a):A to Josipovic obiecywał gruszki na wierzbie przedstawiając projekty zmian jakie chciałby wprowadzić czy to pani obiecywała, że będzie lepiej tylko dlatego, że ona będzie prezydentem i mówiąc że będzie jak kiedyś?
Bocian napisał(a):A jaki jest powód tego, że zapowiedzi Josipovića uważasz za gruszki na wierzbie? Jakie masz na to dowody, że nie miał zamiaru zrobić tego co zapowiadał. Bo pani zapowiadała że będzie lepiej ale nie powiedziała jak tego dokona.
Bocian napisał(a):W sumie ich kraj, ich przyszłość. Tylko nasza kasa za apartmany
woojtekg napisał(a):w związku z wczorajsza wizytą panią Kolindy w naszym kraju szukałem trochę o niej informacji. Okazuje się, że najprawdopodobniej wiele mediów zagranicznych w tym również nasz SE publikował fałszywe jej zdjęcia. /podobno jest to Coco - żona ICE-T /. Interesuje mnie to, czy ktoś ze strony Chorwackiej dementował te zdjęcia, domagał się jakiś odszkodowań ?
http://www.se.pl/wiadomosci/swiat/kolinda-grabar-kitarovic-w-bikini-takiej-pani-prezydent-zazdrosci-caly-swiat_757123.html