Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

CRO a słaba Anglia

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hrehor
Cromaniak
CRO a słaba Anglia

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 23.11.2007 15:15

Witam serdecznie mam nadzieję, że wszyscy już wiedzą, że Chorwaci pokonali i wyeliminowali Anglię z piłkarskich mistrzostw Europu 2008r. wspaniała nowinka i wspaniała postawa na boisku ulubionych Chorwatów, jestem dumny z nich. Morze w grupie spotkamy się z nimi.

:D :D :D :D :D
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 23.11.2007 15:25

COME ON HRVATSKA :D :)
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 23.11.2007 17:26

Oglądałem ten mecz. Chorwaci grali wspaniale. Byłem przekonany że "odpuszczą angolom" mając awans w kieszeni. Takie zwycięstwa przywracają wiarę w uczciwą rywalizację. Wierzę, że Chorwaci zrobili to dla siebie i swojego kraju, chociaż nie zdziwiłaby mnie mała pomoc ze strony Rosjan ( czyt. sypneli kasą-co jest oczywiście do przyjęcia )
Sądzę że Chorwaci mogą w ME wiele osiągnąć. Co mnie bardzo cieszy.
Chociaż mecz Anglia - CRO ogladąłem zamiast meczu Serbia -Polska ( ten był troche nudny bo o "pietruszkę" ) to dla mnie liczy się przede wszystkim POLSKA BIAŁOCZERWONI a daleko poźniej Chorwacja.
Pozdrawiam wszystkich crokibiców
GAJUS
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 23.11.2007 18:05

Śpiewak operowy Tony Henry, który wykonywał hymn chorwacki przed meczem piłkarskim Anglia - Chorwacja, popełnił "gafę falliczną", która dodatkowo zmobilizowała gości - twierdzą brytyjskie media.
Zamiast słów "Mila kuda si planina" ("Ty wiesz, kochana, jak kochamy nasze góry"), Henry zaśpiewał "Mila kura si planina" ("Kochana, penis i góry"). Piłkarze chorwaccy zareagowali na pomyłkę śmiechem.

Mate Prlic z chorwackiego magazynu futbolowego "Torcida" uważa, że reprezentacja powinna wziąć Tony'ego Henry'ego na Euro 2008 jako maskotkę. "On bez wątpienia pozwolił piłkarzom odprężyć się. Dlaczego by go nie zaprosić na Euro?".
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 23.11.2007 18:24

"Kura" mówisz.
No cóż można i tak.
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 23.11.2007 18:39

Żeby nie mieszać czytelnikom w głowach to by się coś przydało wyjaśnić :lol:
Pewnie Chorwatom to zabrzmiało jak "kurac i planina".
anna iwona
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) anna iwona » 23.11.2007 18:56

Gratuluję Chorwatom wyeliminowania Anglików! Z tego powodu aż się Beckham podobno popłakał. Jakoś mi go nie żal.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 23.11.2007 20:00

Gajus.ems napisał(a):Oglądałem ten mecz. Chorwaci grali wspaniale. Byłem przekonany że "odpuszczą angolom" mając awans w kieszeni. Takie zwycięstwa przywracają wiarę w uczciwą rywalizację. Wierzę, że Chorwaci zrobili to dla siebie i swojego kraju, chociaż nie zdziwiłaby mnie mała pomoc ze strony Rosjan ( czyt. sypneli kasą-co jest oczywiście do przyjęcia )
Sądzę że Chorwaci mogą w ME wiele osiągnąć. Co mnie bardzo cieszy.
Chociaż mecz Anglia - CRO ogladąłem zamiast meczu Serbia -Polska ( ten był troche nudny bo o "pietruszkę" ) to dla mnie liczy się przede wszystkim POLSKA BIAŁOCZERWONI a daleko poźniej Chorwacja.
Pozdrawiam wszystkich crokibiców
G
AJUS

Mecz Polska-Serbia nie był o pietruszkę,nawet Szpakowski mówił że gramy o nic, a to wcale nie prawda,graliśmy o koszyk z którego będziemy losowani,że zajeliśmy 1 miejsce w grupie będziemy losowani z 3 koszyka a nie 4,a to jest duża różnica lepiej trafić na Austrię czy na Rosję niż trafić na Francję czy Holandię,jak byśmy wygrali z Serbią byśmy byli w rankingu krajów które awansowały do EURO 2008 przed Rumunią i Austrią a tak jesteśmy tylko przed Austrią czyli na przedostatnim miejscu,czytałem trochę o losowaniu które odbędzie się 2 grudnia, z 16 krajów 13 chcę trafić na Polskę,czy aż tak żle nas traktują czy nie wierzą w możliwości Smolarka czy Krzynówka,czas pokaże,a dlaczego Szpakowski mówił że gramy o nic bo nikt nie wierzył że Polacy mogą wygrać czy zremisować z Serbią w takim składzie,a jednak był remis jeszcze na fatalnym boisku,a mecz był duużżooo ładniejszy niż z Belgią,może dlatego że grali bez obciążenia psychicznego,gratulują Chorwatom, a niech tam jeżdżą tymi mercedesami.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.11.2007 20:33

Gajus.ems napisał(a): Wierzę, że Chorwaci zrobili to dla siebie i swojego kraju, chociaż nie zdziwiłaby mnie mała pomoc ze strony Rosjan ( czyt. sypneli kasą-co jest oczywiście do przyjęcia )
GAJUS

http://www.sport.pl/pilka/1,85239,4701818.html

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone