Cro 2016 po raz czwarty...nie ostatni. Rogoznica i okolice.
Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marko66 napisał(a):Realacja ma już kilka stron i dopiero teraz tu trafiłem, ale chętnie poczytam. Przy okazji pozdrawiam spod Góry Św. Anny
Cieszę sie, że na mnie trafiłeś Miłej lektury... Ps. Uwielbiam Górę Św. Anny, jezdzilam tam przez wiele lat w każdy weekend na rajdy z harcerstwem Pozdrawiam
Slavko1974 napisał(a):Może będę innowiercem, ale w Rogoznicy bardziej mi się podobało niż w Breli. Tą relacją przypomnieliście mi fantastyczne wspomnienia
Brela jeszcze przede mną, wtedy porównam chociaż dla mnie jak na razie wszędzie było super. Pozdrawiam
slawek&gosia napisał(a):Panie Januszu cofnelam się w czasie do lipca 2016 ... teraz tylko do 19 sierpnia wytrzymać ...
No to skąd planowana relacja "uživo"
Turanj czytałam Pana relację z tych rejonów
W Turanj bylem na spacerku w czasie pobytu w Sveti Petar.
Dość dawno - z filmiku widzę, że trochę zmieniło ...
Ale fajny film. Dziękuję:) W sumie to bardziej chcialabym mieszkac w Pakostane lub Filipie Jakovie, ale ze względu na pracę męża nie mozemy nic zarezerwować na 100 %, a booking daje możliwości odwołania lub zmany naszej rezerwacji w Turanj bez konsekwencji. Ciagle szukam w tych miastach czegoś fajnego. Może coś mi polecicie? Dla 4 osób, 2 sypialnie klima kuchnia lazienka, nowy w miarę wystroj, nie prl i blisko centrum zeby na lody isc wieczorem i na spacer. Na plaze bedziemy jeździć różne od Pakostane przez Biograd i Filipa. Chcemy tez zobaczyć Nin i wyspe Pag. No i Zadar oczywiście Termin: 10 dni od 20 sierpnia i ok 60euro/noc Dobry mam plan?
slawek&gosia napisał(a):Na plaze bedziemy jeździć różne od Pakostane przez Biograd i Filipa. Chcemy tez zobaczyć Nin i wyspe Pag. No i Zadar oczywiście Termin: 10 dni od 20 sierpnia i ok 60euro/noc Dobry mam plan?
Plan bardzo dobry Generalnie nasi gospodarze z Sukosanu mieli też dom w Filipie ale niestety tam nie byliśmy więc nic nie jestem w stanie więcej powiedzieć. Aczkolwiek osobiście nocleg pewnie wolała bym w Pakostane, jednak chyba trochę większe
slawek&gosia napisał(a):Na plaze bedziemy jeździć różne od Pakostane przez Biograd i Filipa. Chcemy tez zobaczyć Nin i wyspe Pag. No i Zadar oczywiście Termin: 10 dni od 20 sierpnia i ok 60euro/noc Dobry mam plan?
Plan dobry
Mam bardzo podobny plan, tyle, że od 14.08 10 dni. Baza noclegowa w Pakostane
slawek&gosia napisał(a):Na plaze bedziemy jeździć różne od Pakostane przez Biograd i Filipa. Chcemy tez zobaczyć Nin i wyspe Pag. No i Zadar oczywiście
Plan dobry
Mam bardzo podobny plan, tyle, że od 14.08 10 dni. Baza noclegowa w Pakostane
zazdroszczę miejscówki, ja dziś zaczynam zmieniać na razie nie zdradzę co mam w planie