jackq napisał(a):A jak plaża vucine, okupowana fest była?
W Żuljanie nie po to jedzie się tyle kilometrów żeby śledziem leżeć
lotnikwsk napisał(a):jackq napisał(a):A jak plaża vucine, okupowana fest była?
W Żuljanie nie po to jedzie się tyle kilometrów żeby śledziem leżeć
Z napisał(a):Zuljana w tym roku zaliczona,mieszkaliśmy przy drodze na plażę Vucine,odwiedziliśmy Borak,Trstenik,Drace,Ston,Mostar,Orebic.Zuljana jako miejscowość bardo spokojna-byliśmy od 25.06(dwa tygodnie),o 7 rano w tej mieścinie nic się jeszcze nie dzieje,cztery knajpy,piekarnia,Studenac,polecam bar Tamaris(na końcu deptaku), a plaże w okolicy super-mieliśmy motocykl więc mogliśmy sobie pozwolić na więcej .
Z napisał(a):A skąd,ta mieścina bardzo mi pasuje,gospodarza mieliśmy w pytę i być może w następnym roku również do niego zawitamy, Zuljana na pewno swoim klimatem bardziej mi pasuje niż Vodice, więc następne wakacje Zuljana lub Loviste.Mieszkaliśmy tutaj,każdy kto chodził na Vucine musiał przejść koło naszej kwatery
a to następna kwatera naszego gospodarza, i chyba na nią się skusimy w przyszłym roku
Puciul napisał(a):Z napisał(a):A skąd,ta mieścina bardzo mi pasuje,gospodarza mieliśmy w pytę i być może w następnym roku również do niego zawitamy, Zuljana na pewno swoim klimatem bardziej mi pasuje niż Vodice, więc następne wakacje Zuljana lub Loviste.Mieszkaliśmy tutaj,każdy kto chodził na Vucine musiał przejść koło naszej kwatery
a to następna kwatera naszego gospodarza, i chyba na nią się skusimy w przyszłym roku
Wybieramy się we wrześniu do Zuljany. Będzie to pierwsza wizyta na półwyspie, ale już się ogromnie cieszę
CZy mogę prosić o namiary na te kwatery na prv? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jeśli ktoś jeszcze by mi polecił fajne apartamenty byłabym wdzięczna.