Belgosia napisał(a):No fakt, dała radę I to tak skutecznie zrelacjonował, że postanowiliśmy wsadzić do Kasteli swoj nos Tylko jak usiedzieć w pracy jeszcze cały tydzień
Dziękuje Ale to jeszcze nie koniec
Belgosia napisał(a):No fakt, dała radę I to tak skutecznie zrelacjonował, że postanowiliśmy wsadzić do Kasteli swoj nos Tylko jak usiedzieć w pracy jeszcze cały tydzień
filip122 vel Darek napisał(a):Belgosia napisał(a):No fakt, dała radę I to tak skutecznie zrelacjonował, że postanowiliśmy wsadzić do Kasteli swoj nos Tylko jak usiedzieć w pracy jeszcze cały tydzień
Dziękuje Ale to jeszcze nie koniec
Belgosia napisał(a):"Moi drodzy miło mi ze są czytelnicy tej relacji i dziękuję za słowa zachęty"
filipie122 - relacja wspaniała a fotki dopełniają całość Bardzo dzięki za wytrwałość i skuteczne zanęcanie (= odwiedzimy Kastele).
Mam jeszcze pytanko dot. Ciovo - czy dojazd na plażyczki jest spoko i czy istnieje możliwość tam (na Ciovio) zamieszkania ? Może pytanko nie z górnej pólki ale my pierwszaki
maniust napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a):Daj sobie spokój z takimi badziewiami . Nie masz zupełnie kontroli nad tym co fotografujesz i jak
polecam Canon D10 PowerShot
Khym , khym .........ale cena
Ja chciałem tylko w tym roku cosik pstryknąć na Peljesacu pod wodą.
Nie jestem takim profesjonalistą fotografii jak ty Darek....
Skoro uważasz , że jak najdalej o tego badziewia , to może coś polecisz , ale w ramach rozsądku powiedzmy do 300 zł.
Belgosia napisał(a):"Moi drodzy miło mi ze są czytelnicy tej relacji i dziękuję za słowa zachęty"
filipie122 - relacja wspaniała a fotki dopełniają całość Bardzo dzięki za wytrwałość i skuteczne zanęcanie (= odwiedzimy Kastele).
Mam jeszcze pytanko dot. Ciovo - czy dojazd na plażyczki jest spoko i czy istnieje możliwość tam (na Ciovio) zamieszkania ? Może pytanko nie z górnej pólki ale my pierwszaki
erci napisał(a):Jedynym minusem jest to, że nie zawsze widać co jest na ekraniku bo swiatło się załamuje przy przejściu z 2 różnych ośrodków.
filip122 vel Darek napisał(a):erci napisał(a):Jedynym minusem jest to, że nie zawsze widać co jest na ekraniku bo swiatło się załamuje przy przejściu z 2 różnych ośrodków.
I pytanie czy w takiej czy innej obudowie masz dostęp do wszystkich funkcji i przycisków
mimik napisał(a):Hejka filip122 vel Darek!!
Relacja super. Przeczytałem od dechy do dechy i pewnie jak większość tu zaglądających czekam na więcej. Zainteresował mnie zwłaszcza sam camp, bo akurat jestem na etapie szukania jakiegoś dla nas. Oglądałem stronkę z tego campu i odniosłem wrażenie, że jest tam dość ciasno. Przynajmniej tak to wyglądało na zdjęciach. Jak jest faktycznie? Nie jest tak, że jedni drugim zaglądają do talerza? Bądź co bądź odrobina intymności zawsze mile widziana
Pozdrawiam