napisał(a) troyan » 01.07.2009 13:55
Mariush ale bez urazy dla forumowiczów, to nie jest forum o fotografii ale forum o Chorwacji, kryteria oceny adekwatności zdjecia co do oczekiwań musisz uwzględnić. Miłośnik starych samochodów niekoniecznie musi zwracać uwagę na stygmatyzację czynników kulturowych w asocjacji kulturowej, którymi będzie zainteresowany socjolog ukierunkowany przez kulturoznawstwo. I na odwrót, taki socjolog nie będzie wiedział ile znaczy dla ludzkości wałek rozrządu zaprojektowany przez jakiegoś japońskiego inżyniera we wczesnych latach 40-tych
Zresztą co ja Ci będę tłumaczył, masz klientów na swoje foty więc wiesz jakimi kryteriami się kierują
troyan - co za problem? Statyw, wężyk, czasem jakiś filtr połówkowy, piwko do ręki (bo trochę trzeba czekać...) - i gotowe!
Mam ino 30 sekund na bulbie, dłużej w 400d się nie da a szarego filtra nie mam, ino połówki.
Acha i żeby nie było tak słodko, drugie mi się nie podoba, kadr z leksza frywolny, bym uciął troszkę góry i lewej, może podest byłby w mocniejszym punkcie.
Ostatnio edytowano 01.07.2009 13:59 przez
troyan, łącznie edytowano 1 raz