agata26061 napisał(a):Ja również dziękuję za relacje Czekam na tegoroczną
beatabm napisał(a):Dzięki za relację - przywołała wspomnienia (Supetar) i plany na kolejne wakacje (Zadar)
slawek&gosia napisał(a):beatabm napisał(a):Dzięki za relację - przywołała wspomnienia (Supetar) i plany na kolejne wakacje (Zadar)
Zadar na dłużej w tym roku?
beatabm napisał(a):slawek&gosia napisał(a):beatabm napisał(a):Dzięki za relację - przywołała wspomnienia (Supetar) i plany na kolejne wakacje (Zadar)
Zadar na dłużej w tym roku?
W moim wypadku nie da rady na dłużej Raptem kilka godzin na początek i kilka godzin na koniec urlopu. Jednak cieszę sie na ten pobyt bo w Zadarze nie byłam całe wieki, prawdę mówiąc juz zapomniałam trochę jak to miasto wygląda - a przecież ono takie ładne. I mam nadzieję ze będe miała chwilę zeby wyskoczyc do centrum, zobaczyć morskie organy, przejść się uliczkami i przywrócic w pamieci to wszystko co widziałam kiedyś
slawek&gosia napisał(a):
Trzymam zatem kciuki, żeby sie udalo ja tak lubię to miasto, ze mimo odwiedzin dwa lata pod rząd, chętnie bym sie po nim znow przespacerowała
Ps. O darmowym parkingu wiesz?
beatabm napisał(a):slawek&gosia napisał(a):
Trzymam zatem kciuki, żeby sie udalo ja tak lubię to miasto, ze mimo odwiedzin dwa lata pod rząd, chętnie bym sie po nim znow przespacerowała
Ps. O darmowym parkingu wiesz?
Nie, podrzucisz linka?
Potrzebuję postawić samochód na 2 tygodnie. Myslisz ze mozna tam na tyle?
slawek&gosia napisał(a):Nie, podrzucisz linka?
beatabm napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Nie, podrzucisz linka?
Myślę, że tak. Zostawialiśmy tam auto na cały dzień dwa razy, on jest oznaczony jako Free
https://goo.gl/maps/yAYYK7brwZ92
slawek&gosia napisał(a):
no pewnie, lepiej wydać na przyjemniejsze rzeczy i z tego parkingu blisko do starego miasta.