Ulubiona plaża , trofeum ( chipsy Pringelsy ) i spacery w późno popołudniowym słońcu - piękny dzień i tylko ten bliski koniec wakacji . . .
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Ulubiona plaża , trofeum ( chipsy Pringelsy ) i spacery w późno popołudniowym słońcu - piękny dzień i tylko ten bliski koniec wakacji . . .
Pozdrawiam
Piotr
agata26061 napisał(a):Z tymi chipsami to nieźle Wam się udało
Fajnie, że wakacje są co rok. Ja już się nie mogę doczekać tegorocznych... (jak co roku )
slawek&gosia napisał(a):agata26061 napisał(a):Z tymi chipsami to nieźle Wam się udało
Fajnie, że wakacje są co rok. Ja już się nie mogę doczekać tegorocznych... (jak co roku )
Dobrze, ze juz marzec a gdzie i kiedy się w tym roku wybierasz?
slawek&gosia napisał(a):Dobrze, ze juz marzec a gdzie i kiedy się w tym roku wybierasz?
...Juz sobie przypomniałam, ze pisalas o Tucepi tez o nim myślę i o Hvarze i Podgorze. Jak zwykle będziemy wybierać na ostatnią chwilę
piekara114 napisał(a):Agata, z ciekawości jaki jest w Cro koszt wypożyczenia motorówki i jak liczą paliwo? Nigdy nie wypożyczałam i jestem po prostu ciekawa, a dokładnie to ostatnio w Sivocie właśnie wypożyczyliśmy i nie mam porównania....
dids76 napisał(a):Dzięki za ''wycieczkę" po wyspie Mi jeszcze pozostało prawie 5 miesięcy do powrotu na Brač
piotrf napisał(a):Dziękuję za relację , fajnie było powspominać przy Waszych pięknych zdjęciach
Na oglądanie rozgwieżdżonego nieba zapraszam na połoniny bieszczadzkie w pogodną , letnią noc . . . zobaczysz i zakochasz się
Pozdrawiam
Piotr