Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Crikvenica Gruppon

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Emma_k6
Plażowicz
Re: Hotel/willa

Nieprzeczytany postnapisał(a) Emma_k6 » 01.07.2011 07:57

nie ma żadnego hotelu w ofercie to ściema ;-)

Slyszalam o hotelu Grand Dramalj i on faktycznie moze miec 4*, natomiast wspomniany przez mnie hotel dramalj ma 2* i willa Dramalj ma tyle samo.

Hotel Dramalj ma **** i nocleg w nim kosztuje 5*tyle co w tym ośrodku.[/quote]

Co do ceny, to nie slyszalam, zeby nocleg kosztowal 5*- czegos tu nie kumam.

Prosze tych, którzy byli- zapewne z grouponu- bo to oni maja oferte do tego hotelu- o info .
Z góry dzięki
Emma_k6
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Emma_k6 » 01.07.2011 08:03

Zalezy mi na informacji o willi- bo wykupilam same noclegi. Co do jedzenia- wszystko mi jedno, bo i tak sama bede gotowac albo bedziemy gdzies chodzic.Zdjecia willi prezentuja sie dosc fajnie, zastanowila mnie tylko ta lazienka, ktora pojawila sie w ofercie i willi i hotelu. Nie jestesmy bardzo wymagajacy, ale w syfie i grzybie nie zamierzamy spedzac wakacji. Dlatego pytam o wyglad pomieszczen w willi :)
lulmar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lulmar » 01.07.2011 09:42

Emma_k6 napisał(a):Zalezy mi na informacji o willi- bo wykupilam same noclegi. Co do jedzenia- wszystko mi jedno, bo i tak sama bede gotowac albo bedziemy gdzies chodzic.Zdjecia willi prezentuja sie dosc fajnie, zastanowila mnie tylko ta lazienka, ktora pojawila sie w ofercie i willi i hotelu. Nie jestesmy bardzo wymagajacy, ale w syfie i grzybie nie zamierzamy spedzac wakacji. Dlatego pytam o wyglad pomieszczen w willi :)

Ok, ja byłem w depadanse omorika i tam były warunki jak opisałem.
W hotelu może być ciut lepiej ale też niekoniecznie. Z pewnością z omoriki jest bliżej do Crikvenicy, na śniadanie i w ogóle cywilizacji, hotel zaś jest blisko morza ale jakieś 2km dalej.

Jeżeli coś warto zobaczyć to samą Crikvenicę -tam się stołowaliśmy, albo w Opatii, Rijece bądź w Krk ;-)
Emma_k6
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Emma_k6 » 01.07.2011 15:00

Ok, dzięki. Zależało mi na info o willi dramalj. Wiem, że w hotelu dramalj można wykupic obiadokolacje w formie bufetu za 7 euro, ale tak jak pisalam- zawsze moge sama gotowac. Co do omoriki- slyszalam,ze sa polozone dosc wysoko i trzeba dylac po wielkich schodach- dlatego zdecydowalam sie na dramalj. Ponoc plaza piaszczysta jest platna- czy to prawda?
Jesli ktos tam byl- czekam na wrazenia.
lulmar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lulmar » 05.07.2011 10:59

Obadokolacje były w omorice. Ćhyba, że groupon robił oddzielnie dla jednych, a oddzielnie dla drugich. To prawda, że Omorika jest wyżej i albo łazisz po schodach albo droga dla samochodów się wspinasz. Ja bym na to pomimo, ze byliśmy z dzieckiem w wózku zwracał mniejsza uwage niż na warunki. Chętnie się dowiem czy w tej willi było lepiej /ew. o ile lepiej.

Plaża w parku miejskim jest darmowa - przy placu zabaw dla dzieci. Nie wiem jaką płatną ktoś miał na myśli bo my chodziliśmy wyłącznie w stronę Crikvenicy.

ps. Jak sobie wyobrażasz samodzielne gotowanie w hotelu? To brzmi nieco abstrakcyjnie.
Emma_k6
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Emma_k6 » 05.07.2011 14:08

Wybrałam wille dramalj z aneksem kuchennym i możliwoscią wykupienia wyzywienia w hotelu dramalj- idywidualnie, nie przez groupona. Mam nadzieje, ze nie zrobia jakis numerow.
epinephrine087
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) epinephrine087 » 17.05.2013 09:13

Szkoda, że dopiero teraz odkopałam ten wątek.

Jedziemy za 1.5 tyg. do Dramalj, właśnie z Grouponem i ww. biurem podróży. Po przeczytaniu Waszych relacji, muszę przyznać, że włos mi się zjeżył na głowie. Nie spodziewaliśmy się luksusów, ale takich warunków też nie..

Będziemy zakwaterowani w hotelu Rivera. Czytałam o nim opinie w necie i, zdaje się, da się przeżyć, dlatego też się zdecydowaliśmy.

Może jest na Forum ktoś, kto był / widział ten hotel na żywo i może się krótko wypowiedzieć na jego temat? Będę bardzo wdzięczna :D
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne