Bardzo ciekawa strona, muszę zobaczyć to malaryczne bagnisko Cres bardzo mi się spodobał, a byłem w Chorwacji w wielu:) miejscach.
Pozrowienia i czekam na opisy kolejnych miejscowości.
Jaber napisał(a):obiecuję poprawę,
ale myślę że języki są bardzo do siebie podobne, więc może ktoś się zachęci do nauki chorwackiego przy okazji...
pozdrawiam po polsku...
m.
TaTa napisał(a):Plumek - czemu rzuciłaś się na chłopaka z kąśliwymi uwagami? Myślisz że tak właśnie trzeba - na start? Nie rozumiem...[/list]
woka napisał(a):Zawsze jak przeglądam zdjęcia z HR, przychodzi mi myśl ...... co jest w tych zaniedbanych ulicach, odrapanych domach ....... że dla nas są one "piękne". Przecież jakby to było u nas w kraju to byśmy to nazywali całkiem inaczej i chyba wstydzili się przed inny z " wielkiej europy". Dziwna sprawa. ......
woka napisał(a):Mirko ... ano, tym że u nas takie cuda są pod dobrą opieką, są renowane, odrestaurowane, ktoś o to dba. Można nie ingerować bezpośrednio w zabytek ( czasem nawet nie powinno się) ale o otoczenie należałoby zadbać, choćby dla dobra turysty.
Plumek napisał(a):Jaber napisał(a):Strona niestety jest jeszcze w budowie...
WORK IN PROGRESS
Proszę o Cierpliwość......
Pozdrawiam
Maciek
Nie no... Mnie chodziło o to, że raczej chcesz się domem pochwalić, a nie tym, ze jesteś takim miłośnikiem Cresu - bezinteresownym
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne