JoannaG napisał(a): może nawet uda się chwilę poczytać...![]()
I co? Udało się?

Zaglądam do Ciebie regularnie, ale zazwyczaj nie udaje mi się znaleźć więcej czasu na pisemne wyrażenie swoich myśli

pozdrawiam

JoannaG napisał(a): może nawet uda się chwilę poczytać...![]()
JoannaG napisał(a):\Pamiętam z forumowej relacji, chyba Longtoma, że nie zbyt ciekawe to Nerezine.
...
Mimo wszystko nam Nerezine bardzo się spodobało i jeszcze tu wrócimy na leniwy spacer
PS. Na Televrinę jak pewnie wiesz, można autem... ale raczej takim 4x4. Ja Skodą wymiękłem. Zobaczymy czy się zdecydujecie
kulka53 napisał(a):No proszę... Meli chyba po raz pierwszy na cro.pl
kulka53 napisał(a):Plaża rzeczywiście fajna, choć niemiłosiernie zatłoczona (jak dla mnie). Miesiąc później pewnie byłoby już duuużo puściej.
kulka53 napisał(a):PS. Na Televrinę jak pewnie wiesz, można autem... ale raczej takim 4x4. Ja Skodą wymiękłem. Zobaczymy czy się zdecydujecie
Tymona napisał(a):JoannaG napisał(a): może nawet uda się chwilę poczytać...![]()
I co? Udało się?![]()
Tymona napisał(a):Zaglądam do Ciebie regularnie, ale zazwyczaj nie udaje mi się znaleźć więcej czasu na pisemne wyrażenie swoich myśliNie ukrywam, że bardziej niż Chorwacja interesuje mnie Wasza organizacja życia wakacyjnego, dlatego wielbłądzi rodzice do mnie mocno przemówili
I podziwiam Was za ten 40 min spacer na plażę - choć widząc radość Waszych dzieci - było warto
pozdrawiam![]()
plessant napisał(a):Muszę sobie gdzieś zanotować tą plażę i dojazd.
Mamy autko 4x4 myślisz, że uda się podciągnąć dalej? Bliżej plaży?
Chyba leń się odezwał![]()
longtom napisał(a):No dobra, nie będę się upierał.
Maslinka napisał(a):Piaszczyste plaże niestety mają to do siebie, że przyciągają wielu turystów (głównie z małymi dziećmi).
caipirinha napisał(a):na samą Televerinę samochodem się nie wjedzie, nie ma jak
JoannaG napisał(a):Planowaliśmy wejść szlakiem z Nerezine a dokładniej podjechać kawałek drogą, która tamtędy biegnie do jakiś wiosek.
JoannaG napisał(a):u nas już niestety wrześniowe wakacje odpadają
kulka53 napisał(a):JoannaG napisał(a):Planowaliśmy wejść szlakiem z Nerezine a dokładniej podjechać kawałek drogą, która tamtędy biegnie do jakiś wiosek.
Też początkowo tak chciałem, ale chyba nie trafiliśmy na właściwą drogę i na właściwe wioski, a miejsce do którego dotarliśmy, było dużo niżej npm niż to do którego liczyłem że podjedziemy potem samochodem. Ostatecznie tak nie było, ale stwierdziliśmy, że drogą będzie się wygodniej szło, niż po kamienistym szlaku przez zarośla
.
kulka53 napisał(a):JoannaG napisał(a):u nas już niestety wrześniowe wakacje odpadają
Jak ten czas leci.....
Pozdrawiam
Lidia K napisał(a):Niesamowicie fajna fota z dzieciakami.
Już tworzą świetną mocno zaprzyjaźniona i zgraną "bandę". Hania chociaż najmłodsza widać jak szybko dorównuje braciom. Fajna dziewczynka, mam wrażenie że z tych walczących o "swoje" z sukcesem.
Powrót do Nasze relacje z podróży