Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cres, czy Krk?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
konka
Autostopowicz
Cres, czy Krk?

Nieprzeczytany postnapisał(a) konka » 25.07.2006 12:54

Wybieram się 16 sierpnia do Chorwacji. zastanawiam się czy jechać na Krk, czy na Cres. Czy możecie pomóc? Jedziemy w dwie osoby i ceny pow. 60 EUR nas nie przerażają. Raczej zależy mi na spokojnym miejscu blisko morza i w niezłym standardzie.
anton
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anton » 25.07.2006 20:28

piszemy wlasnie z domu naszego gospodarza w piniezici na krku z widokiem na cres. mieszkamy w pieknym apartamencie z widokiem na morze, miejscowosc spokojna, niedaleko Krku, Malinskiej i Baski. moge podac tel kontaktowy w Polsce do mnie (dostepny po piatku) albo dac tel do apartamentu. Gospodarz rozumie po polsku
0038551863040

pozdrawiam
msmereka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) msmereka » 27.07.2006 06:21

A skad macie tam net? Grzecznosciowy? GPRS? WiFi? Czy kwatera oferuje podlaczenie wlasnego notebooka?
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 27.07.2006 07:01

O Cresie się nie wypowiem - przejeżdżałem tylko przez wyspę kierując się na Mali Losinj.
W ubiegłym roku byłem na Krku - Vrbnik
Możesz pocztać i pooglądać tu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Może to pomoże (ale rym :D ) w podjęciu decyzji
konka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) konka » 27.07.2006 07:13

Dziękuję
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 27.07.2006 08:52

Witam ,właśnie wróciłam z cro i miałam okazję przypłynąc do Cres i muszę powiedzieć ,że miasteczko jest sliczne , nie zmącone cywilizacją. Woda suuper. Polecam warto. Ps. tylko troche drogo,ale na Krk tez.
leszekbluesfan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekbluesfan » 28.07.2006 21:11

dzisiaj wrocilem z krk bylem w pinezici spokoj malo naszych gospodarz rozumie po polsku duzo dzikich plaz jak rowniez strzezone pozdrawiamy
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 29.07.2006 13:03

polecam miejscowosć Valun wyspa Cres
konka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) konka » 29.07.2006 14:06

Dziękuję.
mamuśka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamuśka » 01.08.2006 20:31

Witam. My wybieramy się w połowie sierpnia do Chorwacji właśnie na Krk. Dlatego proszę o informację co do wysokości opłat za apartament. Czy trudno jest je znaleść, gdzie najlepiej pytać, gdzie ulokować się na KRk? Proszę o wiadomość na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Z góry dziękuję i pozdrawiam
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 02.08.2006 07:00

Trochę o Krku masz tu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Podawałem ten link wyżej - gdzie się zatrzymać decyzje musisz podjąć sama.
Wszytko zależy od tego czego oczekujecie po pobycie w CRO, czy jedziecie z dziećmi (w jakim wieku).
Co do cen apartamentów to wszystko zależy od tego jaki apartament (na ile osób, standart), na jak długo i gdzie (miasto, odległość od morza).
kd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kd » 02.08.2006 07:20

anton napisał(a):piszemy wlasnie z domu naszego gospodarza w piniezici na krku z widokiem na cres. mieszkamy w pieknym apartamencie z widokiem na morze, miejscowosc spokojna, niedaleko Krku, Malinskiej i Baski. moge podac tel kontaktowy w Polsce do mnie (dostepny po piatku) albo dac tel do apartamentu. Gospodarz rozumie po polsku
0038551863040

pozdrawiam

Wybieramy się na wyspę KRK za półtora tygodnia . Napisz coś więcej o apartamencie , miejscowości , odległości od morza , sklepów itd Pozdrawiam
leszekbluesfan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekbluesfan » 02.08.2006 13:27

witam .miejscowosc pinezici jest to mala mijscowosc sa 2 sklepy spoz. sa 2 plaze malo ludzi woda krysztal na jednej plazy sa 2 bary .widok wprost na Cres do krk 12 km samochod stoi calo noc otwarty apartamenty rowniez malo polakow duzo dzikich plaz gospodarz rozmawia po polsku choc jest chorwatem pokoje czyste lazienka kuchnia z wyposazeniem konktakt 604551742 leszek

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje