michał1234 napisał(a):Czego ci foliarze jeszcze nie wymyślą. Mam nadzieję, że zdążyłeś z przyjęciem.
tak zdążyłem 3-krotnie , dziękuję za troskę
SoftRM napisał(a):michał1234 napisał(a):Czego ci foliarze jeszcze nie wymyślą. Mam nadzieję, że zdążyłeś z przyjęciem.
tak zdążyłem 3-krotnie , dziękuję za troskę
michał1234 napisał(a):Najaktywniejszy w wątku:COVID - szczepionka
(Posty: 96 / 11.31% postów użytkownika)
Większość z tych 96 postów jest w 100% „ foliarska „.
empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):Najaktywniejszy w wątku:COVID - szczepionka
(Posty: 96 / 11.31% postów użytkownika)
Większość z tych 96 postów jest w 100% „ foliarska „.
Najaktywniejszy w wątku:COVID - szczepionka
(Posty: 97 / 43.89% postów użytkownika)
Jest różnica?
Dodatkowo:
- ostatni post nie o covid (choć w tytule słowo to się pojawia) ma miejsce 58 postów temu, 22/09/21
- na ostatnie 63 wpisy aż 62 są o covidzie.
Masz jakąś obsesję, misję czy to Twoja praca?
Dalej chcesz porównywać?
No i jeszcze odniosę się do słowa "foliarska". Twoje posty doskonale definiują to słowo. Twoje a nie moje.
michał1234 napisał(a):Przecież to ty zarzucasz innym, że udzielają się tylko tutaj. A jednocześnie sam jesteś tutaj najaktywniejszy. Mi to obojętne, gdzie kto pisze. Nawet taki foliarz. Widać po tym banalnym przykładzie, że masz problemy z oceną rzeczywistości. Masz pretensje do innych o to, w czym sam przodujesz. Mam coraz silniejsze wrażenie, że rozmawiam z hologramem.
empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):Przecież to ty zarzucasz innym, że udzielają się tylko tutaj. A jednocześnie sam jesteś tutaj najaktywniejszy. Mi to obojętne, gdzie kto pisze. Nawet taki foliarz. Widać po tym banalnym przykładzie, że masz problemy z oceną rzeczywistości. Masz pretensje do innych o to, w czym sam przodujesz. Mam coraz silniejsze wrażenie, że rozmawiam z hologramem.
Jest różnica pomiędzy udzielaniem się tylko tutaj a udzielaniem się tutaj.
No ale ty widzisz tylko to co chcesz widzieć.
A ja mam coraz większą pewność, że rozmawiam z xxxxxx xxxxxx (autocenzura).
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko