michał1234 napisał(a):J.Kowalski napisał(a):Szkoda czasu na polemikę z Michałem1234. To tchórz który bał się odnieść do moich uwag po tym jak podsumowałem jego.
Szkoda słów na internetowych frustratów.
Co za doskonała samoocena.
empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):J.Kowalski napisał(a):Szkoda czasu na polemikę z Michałem1234. To tchórz który bał się odnieść do moich uwag po tym jak podsumowałem jego.
Szkoda słów na internetowych frustratów.
Co za doskonała samoocena.
michał1234 napisał(a):Są tu osoby, które mają poważny problem z akceptacją odmiennych poglądów u innych. Wydaje mi się, że to frustracja popycha ich do wyzwisk i chorobliwych podejrzeń.
empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):Są tu osoby, które mają poważny problem z akceptacją odmiennych poglądów u innych. Wydaje mi się, że to frustracja popycha ich do wyzwisk i chorobliwych podejrzeń.
Ale to ty masz z tym problem.
To ty próbujesz wszystkim udowodnić że to ty masz rację.
michał1234 napisał(a):empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):Są tu osoby, które mają poważny problem z akceptacją odmiennych poglądów u innych. Wydaje mi się, że to frustracja popycha ich do wyzwisk i chorobliwych podejrzeń.
No tak. Powinieneś napisać: prawie wszystkim tutaj. Na szczęście w Polsce ok. 50% ludzi jest po mojej stronie albo ja po ich.
empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):Są tu osoby, które mają poważny problem z akceptacją odmiennych poglądów u innych. Wydaje mi się, że to frustracja popycha ich do wyzwisk i chorobliwych podejrzeń.
No tak. Powinieneś napisać: prawie wszystkim tutaj. Na szczęście w Polsce ok. 50% ludzi jest po mojej stronie albo ja po ich.
Cóż. Dlatego jest jak jest i szybko lepiej w tym kraju nie będzie.
michał1234 napisał(a):empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):Są tu osoby, które mają poważny problem z akceptacją odmiennych poglądów u innych. Wydaje mi się, że to frustracja popycha ich do wyzwisk i chorobliwych podejrzeń.
Cóż. Dlatego jest jak jest i szybko lepiej w tym kraju nie będzie.
Ach już czuję co masz na myśli. Gdyby to się tak dało tych co myślą inaczej nie tylko obrazić, ale jeszcze grzywnę na nich nałożyć, do obozu zesłać, albo w najgorszym przypadku z pracy wyrzucić. Oooo wtedy w „ten kraju” byłby raj na ziemi.
michał1234 napisał(a):No tak. Powinieneś napisać: prawie wszystkim tutaj. Na szczęście w Polsce ok. 50% ludzi jest po mojej stronie albo ja po ich. Weź pod uwagę, że część osób nawet tutaj woli się nie wypowiadać, aby nie narażać się na wyzwiska.
Bravik napisał(a):michał1234 napisał(a):No tak. Powinieneś napisać: prawie wszystkim tutaj. Na szczęście w Polsce ok. 50% ludzi jest po mojej stronie albo ja po ich. Weź pod uwagę, że część osób nawet tutaj woli się nie wypowiadać, aby nie narażać się na wyzwiska.
Wystarczy zajrzeć do forumowej ankiety na temat szczepień. 14% biorących udział w ankiecie podjęło decyzję o szczepieniu tylko po to, by wyjechać na wakacje. Więc nie szafuj liczbami, jeśli ich nie ogarniasz. To że 46 % populacji nie zaszczepiło się, nie oznacza, że dają ci poklask.
michał1234 napisał(a):empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):Są tu osoby, które mają poważny problem z akceptacją odmiennych poglądów u innych. Wydaje mi się, że to frustracja popycha ich do wyzwisk i chorobliwych podejrzeń.
No tak. Powinieneś napisać: prawie wszystkim tutaj. Na szczęście w Polsce ok. 50% ludzi jest po mojej stronie albo ja po ich. Weź pod uwagę, że część osób nawet tutaj woli się nie wypowiadać, aby nie narażać się na wyzwiska.
KrisM napisał(a):michał1234 napisał(a):empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):Są tu osoby, które mają poważny problem z akceptacją odmiennych poglądów u innych. Wydaje mi się, że to frustracja popycha ich do wyzwisk i chorobliwych podejrzeń.
No tak. Powinieneś napisać: prawie wszystkim tutaj. Na szczęście w Polsce ok. 50% ludzi jest po mojej stronie albo ja po ich. Weź pod uwagę, że część osób nawet tutaj woli się nie wypowiadać, aby nie narażać się na wyzwiska.
z tymi 50% to bym jednak uważał, no chyba, że uważasz, że wszystkie dzieci w wieku do 12 lat (a jest ich pewnie ponad 6 mln) stoją za Tobą murem
z myśleniem też nie przesadzaj. bo człowiek myślący nie naraża w sposób świadomy siebie, swoich bliskich oraz wszystkich innych na chorobę, a nawet śmierć.
michał1234 napisał(a):KrisM napisał(a):michał1234 napisał(a):empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):Są tu osoby, które mają poważny problem z akceptacją odmiennych poglądów u innych. Wydaje mi się, że to frustracja popycha ich do wyzwisk i chorobliwych podejrzeń.
z tymi 50% to bym jednak uważał, no chyba, że uważasz, że wszystkie dzieci w wieku do 12 lat (a jest ich pewnie ponad 6 mln) stoją za Tobą murem
z myśleniem też nie przesadzaj. bo człowiek myślący nie naraża w sposób świadomy siebie, swoich bliskich oraz wszystkich innych na chorobę, a nawet śmierć.
Eee pewnie tylko tak mówisz, ale preparat ze dwa razy conajmniej przyjęty.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko