empire13 napisał(a):michał1234 napisał(a):Widzę, że profesór Horbanero rozpoczął tutaj kolejny sezon naukowych dysput. Asystenci i docenci przybyli, a więc pora zająć wygodne miejsce i korzystać. Kontynuujcie Panowie.
Siadaj, może czegoś się nauczysz.
Chociaż wątpię.
boboo napisał(a):Normalnie wstyd się przyznać, ale mój chrześniak (35 lat) twierdzi, że szczepionka na Covid powoduje "magnetyzm".
W miejscu ukłucia można przylepić magnes i nie spada... widział na własne oczy, więc jest to prawda.
I dziwił się, że ja dałem sobie coś takiego wszczepić.
"Argumentu", że David Copperfield przenikał przez Mur Chiński (widzieliśmy w TV, więc to też prawda) nie przyjął do wiadomości
Ural napisał(a):boboo napisał(a):Normalnie wstyd się przyznać, ale mój chrześniak (35 lat) twierdzi, że szczepionka na Covid powoduje "magnetyzm".
W miejscu ukłucia można przylepić magnes i nie spada... widział na własne oczy, więc jest to prawda.
I dziwił się, że ja dałem sobie coś takiego wszczepić.
"Argumentu", że David Copperfield przenikał przez Mur Chiński (widzieliśmy w TV, więc to też prawda) nie przyjął do wiadomości
Cholera, że też nie sprawdziłem od razu. Teraz magnes pewnie odleci od ukłucia strzykawką. Na kolejnym szczepieniu przyczepię i sprawdzę.
To jeszcze nic. Sąsiadka osoba o dziwo wykształcona i obyta w tzw. towarzystwie, biznesie itp. na spotkaniu gronie kobiet gdzie było kilku chłopów powiedziała z wielka powagą, że najlepszym lekarstwem na żylaki odbytu jest wystawienie w odległości 1,5 m dupy na włączony stary radziecki kolorowy telewizor, tak minimum na 2 godziny. Podobno ekran tak silnie promieniuje energią, poświatą podczerwoną, że żylaki goją się po kilku dniach, a nawet w niektórych przypadkach po upływie 48 godzin.
Nie ma ktoś z Was oddania radzieckiego telewizora, takiego z wielkim kineskopem Rubina albo Elekttrona ???.
krutom napisał(a):Matołkosceptycy
Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują.
Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują.
stachan napisał(a):krutom napisał(a):Matołkosceptycy
Uprzejmie proszę o zachowanie powściągliwości w prezentowaniu ocen innych forumowiczów. Jest to wymóg regulaminowy, którego znajomość jest obowiązkiem każdego usera, a to:Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują.Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują.
Polecam ku pamięci dla wszystkich chętnych do pisania postów nie tylko w tym wątku