mariusz123 napisał(a):roman6 napisał(a):mariusz123 napisał(a):Więc ponownie mogę zadać foliarskie pytanie: po co w końcu te szczepienia?
Faktycznie foliarskie pytanie. 80% postów masz w tym temacie. Nie chcesz się szczepić, twój wybór. Przecież nikt cię nie zmusza. No ale jak przystało na prawdziwego foliarza męczy cię bardzo że większość ma gdzieś foliarskie poglądy.
A odpowiesz na pytanie? Czy za trudne?
Bo zakładam, że jesteś zaszczepiony a tutaj może być zonk - będzie miął kontakt z deltą i zamiast wyjazdu na wakacje - kwarantanna.
I jak to będzie wyglądało przy foliarzach (jak choćby ja), którzy niezaszczepieni pojechali do Cro?
I co tu ma do rzeczy w jakim wątku ja się najczęściej udzielam? Ty też najczęściej tu piszesz
Źle zakładasz. Przyjąłem pierwszą dawkę i z chęcią pójdę na drugą. Stachan ci już odpisał. Poza tym po zaszczepieniu ryzyko zachorowania jest minimalne a covid przechodzi się łagodniej.
Nim ci odpowiedziałem to najaktywniejszy byłem w innym wątku. Jednak różnica jest. Ty masz 80%, ja 28%.
A i szczepionkach pod tym linkiem masz fajny film sprzed 3 lat a więc jeszcze przed pandemią. Pewnie za długi i za trudny ale polecam. Tylko trochę antyfoliarski.