michał1234 napisał(a): (...)Nie widzę przeinaczania i nadinterpretacji.
A jak nazwać szóstą edycję i szóstą zmianę treści tego samego postu?
Bravik napisał(a):
Miałem nie pisać w tym wątku, ale nie pozwalacie na dotrzymywanie danych przyrzeczeń.
To że user z cyframi nadinterpretuje i przeinacza czyjeś wypowiedzi to standard. To nie dziwi, ten typ tak ma.
Ale jeśli ktoś kto aplikuje na pozycję admina forum, podpisuje się pod tymi wypowiedziami, to coś jest nie tak.
W którym miejscu boboo życzył komukolwiek śmierci?
Jeśli nie wiecie co znaczy słowo "przeszli" to może pora sięgnąć po jakiś leksykon czy słownik.
malina1959 napisał(a):Panowie, bo Pań jakoś tu mało. Po co ta dyskusja ? Jak zawsze będą min. dwie grupy i jedna drugiej nie przekona.
Kto z Was przeszedł chorobę, ten pewnie ma mniej zastrzeżeń do zaszczepienia. Ja przeszłam, nieświadoma, w miarę lekko. I pomimo tego, że mam pewne obawy, jestem już po pierwszej dawce.
A tak na marginesie, czy są już jakieś dane odnośnie złych skutków ubocznych u zaczipowanych...sorrry, zaszczepionych
Bravik napisał(a):michał1234 napisał(a):Edycja postu to nadinterpretacja i przeinaczanie?
Nie jeśli służy np. poprawie błędów ortograficznych.
Tak, jeśli diametralnie zmienia jej sens, a tak jest w przypadku tego konkretnego postu. Miłego weekendu.
Tomek W napisał(a):Niestety trzeba liczyć samodzielnie. "Przypadki" liczy Ministerstwo, NOPy trzeba samemu. (edit: mówię tu o śmiertelnych).
Chorwacjanin napisał(a):Inne specjalności będą leczyć i nigdy nie wyleczą.
Lekarze prywatni nastawieni są wyłącznie na zysk, mało jest lekarzy z powołania.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko