Janusz Bajcer napisał(a):https://demagog.org.pl/fake_news/szczepionki-przeciw-covid-19-grozne-dla-zaszczepionych-fake-news/
Czego ten link ma dowieść?
stachan napisał(a):michał1234 napisał(a):Ale żeby innym ludziom życzyć ciężkiej choroby?…Nieszczęścia? Może śmierci?…
Obrzydliwe.michał1234 napisał(a):Minęło półtorej godziny. Prawie nikt nie oponuje. Albo ich przekonałeś, albo zgodnie z Twoim życzeniem umarli. Czasami wystarczy być dobrej myśli.
Faktycznie, obrzydliwe...
Bravik napisał(a):stachan napisał(a):michał1234 napisał(a):Ale żeby innym ludziom życzyć ciężkiej choroby?…Nieszczęścia? Może śmierci?…
Obrzydliwe.michał1234 napisał(a):Minęło półtorej godziny. Prawie nikt nie oponuje. Albo ich przekonałeś, albo zgodnie z Twoim życzeniem umarli. Czasami wystarczy być dobrej myśli.
Faktycznie, obrzydliwe...
Miałem nie pisać w tym wątku, ale nie pozwalacie na dotrzymywanie danych przyrzeczeń.
To że user z cyframi nadinterpretuje i przeinacza czyjeś wypowiedzi to standard. To nie dziwi, ten typ tak ma.
Ale jeśli ktoś kto aplikuje na pozycję admina forum, podpisuje się pod tymi wypowiedziami, to coś jest nie tak.
W którym miejscu boboo życzył komukolwiek śmierci?
Jeśli nie wiecie co znaczy słowo "przeszli" to może pora sięgnąć po jakiś leksykon czy słownik.
Chris_M napisał(a):walp napisał(a):Jutro ważny dzień w naszej rodzinie, a żona cała roztrzęsiona. Spotkała koleżankę (foliarę) i ta jej powiedziała, że są dwie opcje:
albo podali nam placebo, aby poprawić naszą kondycję psychiczną, wtedy jesteśmy uratowani;
albo rzeczywiście wstrzyknęli śmiercionośną szczepionkę, wówczas już po nas, mamy kilka, kilkanaście tygodni życia.
Żona pyta: skąd takie informacje i czy są wiarygodne? Odpowiedź foliary: informacje z internetu, jak najbardziej wiarygodne.
Nadzieję budzi fakt, że z każdą następną falą koronawirusa antyszczepionkowców będzie mniej, obecnie w USA już 99% zmarłych na covid to są osoby niezaszczepione:
https://www.usnews.com/news/health-news ... vaccinated
Bądźmy więc dobrej myśli
A na marginesie, to polecam ten pouczający artykuł, jeszcze z epoki przed-covidowej:
https://www.rp.pl/Medycyna-i-zdrowie/18 ... ewage.html
Może ten artykuł da niektórym coś do myślenia.
Bravik napisał(a):Miałem nie pisać w tym wątku, ale nie pozwalacie na dotrzymywanie danych przyrzeczeń.
To że user z cyframi nadinterpretuje i przeinacza czyjeś wypowiedzi to standard. To nie dziwi, ten typ tak ma.
Ale jeśli ktoś kto aplikuje na pozycję admina forum, podpisuje się pod tymi wypowiedziami, to coś jest nie tak.
Jeśli nie wiecie co znaczy słowo "przeszli" to może pora sięgnąć po jakiś leksykon czy słownik.
Bravik napisał(a):Ale jeśli ktoś kto aplikuje na pozycję admina forum, podpisuje się pod tymi wypowiedziami, to coś jest nie tak.
anakin napisał(a):Bravik napisał(a):Miałem nie pisać w tym wątku, ale nie pozwalacie na dotrzymywanie danych przyrzeczeń.
A Ty umiesz czytać ze zrozumieniem?
A może wiesz doskonale o co chodzi, tylko próbujesz znów "błysnąć"?
stachan zestawił te dwie wypowiedzi, żeby pokazać jak to user michał1234 na tej stronie jest oburzony "życzeniami", a kilka wstecz użył bardzo podobnego sformułowania i jakoś go to nie raziło.
Rozjaśniło się?
Jednak trzymaj się tego co sam sobie obiecałeś .
Wyjdzie to z pożytkiem dla wszystkich.
michał1234 napisał(a):Chris_M napisał(a):walp napisał(a):Jutro ważny dzień w naszej rodzinie, a żona cała roztrzęsiona. Spotkała koleżankę (foliarę) i ta jej powiedziała, że są dwie opcje:
albo podali nam placebo, aby poprawić naszą kondycję psychiczną, wtedy jesteśmy uratowani;
albo rzeczywiście wstrzyknęli śmiercionośną szczepionkę, wówczas już po nas, mamy kilka, kilkanaście tygodni życia.
Żona pyta: skąd takie informacje i czy są wiarygodne? Odpowiedź foliary: informacje z internetu, jak najbardziej wiarygodne.
Nadzieję budzi fakt, że z każdą następną falą koronawirusa antyszczepionkowców będzie mniej, obecnie w USA już 99% zmarłych na covid to są osoby niezaszczepione:
Bądźmy więc dobrej myśli
A na marginesie, to polecam ten pouczający artykuł, jeszcze z epoki przed-covidowej:
stachan napisał(a):Bravik, zerknij proszę na to, co zacytowałem.
Mój komentarz dotyczy tylko i wyłącznie tych dwóch cytatów, a jest zakończony ikonką, która wyraża mój stosunek do dwulicowości usera z cyframi...
Chris_M napisał(a):Tomek W napisał(a):Jeśli chodzi o ten anglojęzyczny artykuł to albo u mnie otwiera się nie to, co powinno albo czytam tam sprostowanie informacji o tych 99%...
Fakt, ja ten artykuł czytałem jeszcze w jego oryginalnej postaci, a dzisiaj skopiowałem tylko link do niego, nie sprawdzając jego aktualnej zawartości.
Niestety, tym swoim postem odebrałeś mi nadzieję na szybkie zniknięcie z tego Forum trolli antyszczepionkowych
Chris_M napisał(a):Nadzieję budzi fakt, że z każdą następną falą koronawirusa antyszczepionkowców będzie mniej, obecnie w USA już 99% zmarłych na covid to są osoby niezaszczepione:
Bądźmy więc dobrej myśli
anakin napisał(a):Bravik napisał(a):Miałem nie pisać w tym wątku, ale nie pozwalacie na dotrzymywanie danych przyrzeczeń.
A Ty umiesz czytać ze zrozumieniem?
A może wiesz doskonale o co chodzi, tylko próbujesz znów "błysnąć"?
stachan zestawił te dwie wypowiedzi, żeby pokazać jak to user michał1234 na tej stronie jest oburzony "życzeniami", a kilka wstecz użył bardzo podobnego sformułowania i jakoś go to nie raziło.
Rozjaśniło się?
Jednak trzymaj się tego co sam sobie obiecałeś .
Wyjdzie to z pożytkiem dla wszystkich.
I jeszcze jedna kwestia:Bravik napisał(a):Ale jeśli ktoś kto aplikuje na pozycję admina forum, podpisuje się pod tymi wypowiedziami, to coś jest nie tak.
Znalazłem Ci fajny temat:
poszukiwani-nowi-moderatorzy-t45110.html?hilit=poszukiwani%20moderatorzy
Masz ochotę, czas, umiejętności - wyślij zgłoszenie.
Wiem, że temat jest zamknięty, ale zawsze możesz wyrazić akces choćby nawet tutaj, czy np. za pomocą PW.
Umiesz pisać PW, prawda?
Zwłaszcza jak potrzebujesz pomocy od administracji, do której co chwilę zęby wbijasz.
Kiedyś się uleje, pamiętaj.
Bravik napisał(a):Czyżby groźba?
Tomek W napisał(a):Nie chcę być niczyim adwokatem ale jak interpretować takie wpisy?
boboo napisał(a):@ Janusz (nie yanush),
wciąż masz nadzieję, że dotrze?
Ja ją porzuciłem.
Pozostają tylko życzenia, które nie są zabronione ani karalne (inaczej po każdych życzeniach urodzinowych należałoby się spodziewać wizyty fiskusa).
A życzę wszystkim "anty", aby przeszli to przynajmniej w takim stopniu, jak tutejszy admin: anakin.
michał1234 napisał(a):Chris_M napisał(a):walp napisał(a):Jutro ważny dzień w naszej rodzinie, a żona cała roztrzęsiona. Spotkała koleżankę (foliarę) i ta jej powiedziała, że są dwie opcje:
Bądźmy więc dobrej myśli ;)
Bravik napisał(a):
Miałem nie pisać w tym wątku, ale nie pozwalacie na dotrzymywanie danych przyrzeczeń.
W którym miejscu boboo życzył komukolwiek śmierci? 8O
Jeśli nie wiecie co znaczy słowo "przeszli" to może pora sięgnąć po jakiś leksykon czy słownik. :roll:
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko