A propos daty ważności certyfikaty zaszczepionych też mają datę ważności mój np. 03.2022 r
W przyszłym roku powtórka z rozrywki pozdrawiam wszystkich i nie dajmy się zwariować
Agusinska napisał(a):A propos daty ważności certyfikaty zaszczepionych też mają datę ważności mój np. 03.2022 r
W przyszłym roku powtórka z rozrywki pozdrawiam wszystkich i nie dajmy się zwariować
naszastruga napisał(a):Agusinska napisał(a):A propos daty ważności certyfikaty zaszczepionych też mają datę ważności mój np. 03.2022 r
Dlaczego powtórka?
Yanush napisał(a):naszastruga napisał(a):Agusinska napisał(a):A propos daty ważności certyfikaty zaszczepionych też mają datę ważności mój np. 03.2022 r
Dlaczego powtórka?
A na jakiej podstawie zostanie przedłużony? Kolejny szpryc i się przedłuży
sstoks napisał(a):Mam do Was pytanie czy kontaktował się ktoś z Was z właścicielem apartamentów z prośbą o obniżenie ceny wynajmu w związku z koniecznością wykonania testów dla całej rodziny? W zeszłym roku byłem w Zivogosce pierwszy raz, pustki straszne , full apartamentów pustych. Podejrzewam że Chorwaci też nie są zadowoleni z takiego obrotu sprawy, pewnie dla nich też lepiej obniżyć cenę o 100 euro niż nie zarobić nic.
Flayszakal napisał(a):sstoks napisał(a):Mam do Was pytanie czy kontaktował się ktoś z Was z właścicielem apartamentów z prośbą o obniżenie ceny wynajmu w związku z koniecznością wykonania testów dla całej rodziny? W zeszłym roku byłem w Zivogosce pierwszy raz, pustki straszne , full apartamentów pustych. Podejrzewam że Chorwaci też nie są zadowoleni z takiego obrotu sprawy, pewnie dla nich też lepiej obniżyć cenę o 100 euro niż nie zarobić nic.
Byłoby mi conajmniej głupio ...
Człowiekowi posypały się plany w związku z brakiem wczasowiczów , i oczywiście spadkiem dochodu, a ja mam prosić jeszcze o obniżenie ceny? serio?
Ale wiesz że szczepienia wciąż są jeszcze darmowe? Można nawet coś w loterii wygrać
Yanush napisał(a):Flayszakal napisał(a):Ale wiesz że szczepienia wciąż są jeszcze darmowe? Można nawet coś w loterii wygrać
Dlaczego nie było nagród dla szczepiących się przeciw grypie?
Yanush napisał(a):Flayszakal napisał(a):Ale wiesz że szczepienia wciąż są jeszcze darmowe? Można nawet coś w loterii wygrać
Dlaczego nie było nagród dla szczepiących się przeciw grypie?
alechandro napisał(a):Po 9 lipca obostrzenia wzorem Chorwacji i Słowacji wprowadzają Czesi. Zaszczepienie pełnym cyklem lub test.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko