Mukas napisał(a):Trzeba się przygotować na 3,4,5 i 6 dawkę...
Coś mi tu śmierdzi. Depopulacja miała nastąpić już po drugiej dawce...
Foliarze coś kręcą
54321 napisał(a):Dlatego odnoszę się do mojego pierwszego pytania:
Na jakiej podstawie wybieracie których lekarzy/naukowców/epidemiologów którym wierzycie i ich słuchacie?
54321 napisał(a):Na jakiej podstawie wybieracie których lekarzy/naukowców/epidemiologów którym wierzycie i ich słuchacie?
Gonzales napisał(a):54321 napisał(a):Na jakiej podstawie wybieracie których lekarzy/naukowców/epidemiologów którym wierzycie i ich słuchacie?
Osobiście mam już serdecznie dość udowadniania że nie jestem wielbłądem. Moi czcigodni przedmówcy @walp i @Janusz Bajcer bardzo dobrze oddali moje odczucia w tej materii. Do tego dochodzi efekt skali. Jeżeli 99% lekarzy twierdzi że 2+2 =4 to wierzę właśnie im a nie tym z tego 1% którzy kontestują że może 3 albo 5.
Pozdrowienia.
Habanero napisał(a): Ewidentnie widać, że źle się czują ze swoją decyzją.
Mukas napisał(a):A nie prościej napisać ze każdy ma wybór?? Po co dzielić ludzi na zdecydowanych i nie zdecydowanych??? Nie dzielmy się...
Habanero napisał(a):Mukas napisał(a):A nie prościej napisać ze każdy ma wybór?? Po co dzielić ludzi na zdecydowanych i nie zdecydowanych??? Nie dzielmy się...
No i ok, tylko po co ciągle męczą konia. Krótka informacje, podjąłem decyzję że nie, bo .... i bez żadnego usprawiedliwiania się, ...krótko po męsku , a nie jak .
54321 napisał(a):
Dlaczego nikt nie chciał podjąć z nimi rozmowy a jedyne co potrafią to wzywać na przesłuchania i grozić karami? Wystarczyłoby, żeby przyszedł pierwszy lepszy obeznany naukowiec i wyjaśnił każdego z tych znachorów. Co zrobili Pospieszalskiemu jak zaprosił takich lekarzy? Zdjęli go z anteny bez jakiejkolwiek dyskusji.
Niby nie wypada kopać leżącego (materiał został usunięty z YT), ale ten leżący zasługuje wręcz na... "zakopanie".sviva napisał(a):Warto posłuchać tych "konowałów" jak ich tutaj niektórzy nazywają:
https://www.youtube.com/watch?v=6o0lqppW-sE
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko