No i kij się znalazł..
Tutaj też były takie "merytoryczne" wypowiedzi a obeszło się bez takich sensacji:
pandemia-koronawirusa-a-wakacje-2021-t56054-2565.html#p2216543
pandemia-koronawirusa-a-wakacje-2021-t56054-2565.html#p2216545
Yanush napisał(a):No i kij się znalazł..
Tutaj też były takie "merytoryczne" wypowiedzi a obeszło się bez takich sensacji:
pandemia-koronawirusa-a-wakacje-2021-t56054-2565.html#p2216543
pandemia-koronawirusa-a-wakacje-2021-t56054-2565.html#p2216545
Yanush napisał(a):Tutaj też były takie "merytoryczne" wypowiedzi a obeszło się bez takich sensacji:
croner napisał(a):alechandro napisał(a):Widzę, że wreszcie robercik, prowokator wypisujący dyrdymały został zbanowany, najwyższa pora
Na szczęście nie widzę co za pierdoły on wypisywał ale cytat anakina mnie zainteresował.
Nie mogę sie doczekać, kiedy bedę mógł napisać to samo o tobie. Jedyne co potrafisz to kopać leżącego. Mogłeś mu to napisać na priw, kiedy był na forum, a nie zgrywać teraz cwaniaka wiedząc, że nie może się obronić...
Żeby nie było OT, spore powikłania bo drugiej dawce Pfizera u mojego taty. Każdy jednak przechodzi inaczej...
sviva napisał(a):Warto posłuchać tych "konowałów" jak ich tutaj niektórzy nazywają:
https://www.youtube.com/watch?v=6o0lqppW-sE&fbclid=IwAR18mkeMqC1VNJHzjk9yynXMAGaOXbMLDLAzGK1obYZ_ZSbY3QGvh8pOydQ
Gonzales napisał(a):
Z ciekawości zaglądnąłem. Dwie godziny to nie na moje zdrowie no i kilka pierwszych komentarzy (nie nadają się do cytowania) zamieszczonych pod tym filmikiem odstręczyła mnie kompletnie od zagłębiania się dalej.
Podsumowując kilku "mądrych i sprawiedliwych" kontra cały (prawie) ogłupiały i przekupiony świat który sam zmierza ku samozagładzie.
Pozdrowienia
sviva napisał(a):Gonzales napisał(a):
Z ciekawości zaglądnąłem. Dwie godziny to nie na moje zdrowie no i kilka pierwszych komentarzy (nie nadają się do cytowania) zamieszczonych pod tym filmikiem odstręczyła mnie kompletnie od zagłębiania się dalej.
Podsumowując kilku "mądrych i sprawiedliwych" kontra cały (prawie) ogłupiały i przekupiony świat który sam zmierza ku samozagładzie.
Pozdrowienia
komentarzy się nie czyta. Nigdzie nie czytam, nawet na stronach sportowych a zwłaszcza na tych z informacjami politycznymi. A wykład długi ale warty posłuchania. I najlepiej wypowiadać się po zapoznaniu a nie przed...
fly napisał(a):Na razie próbuje próbuję sforsować drzwi ambasady w cely potwierdzenia profilu zaufanego...mam wizytę na 07.07. i poluję na to że ktoś zrezygnuje i wskoczę na to miejsce.
...ale summa summarum IKP brak
yooshky napisał(a):fly napisał(a):Na razie próbuje próbuję sforsować drzwi ambasady w cely potwierdzenia profilu zaufanego...mam wizytę na 07.07. i poluję na to że ktoś zrezygnuje i wskoczę na to miejsce.
...ale summa summarum IKP brak
Ogarnąłeś już sobie profil zaufany?
W TOK FM usłyszałem rano, że można zakładać profile zdalnie tj. za pośrednictwem rozmowy wideo z urzędnikiem. Taki profil ważny jest przez 3 lata.
Ponoć od początku pandemii można było to robić lecz z ograniczeniem, że profil był ważny tylko przez 3 mies.
robertms napisał(a):Co ciekawe, mi wygasała ważność 3 lat parę tygodni temu i została automatycznie przedłużona do końca pandemii (dostałem info na emalie) - kiedy to? Nie mam pojęcia, pewnie "oficjalnie" ogłoszą w tv/radio...
yooshky napisał(a):
W TOK FM usłyszałem rano, że można zakładać profile zdalnie tj. za pośrednictwem rozmowy wideo z urzędnikiem. Taki profil ważny jest przez 3 lata.
Ponoć od początku pandemii można było to robić lecz z ograniczeniem, że profil był ważny tylko przez 3 mies.
54321 napisał(a):To miłe kiedy dostaje się bana za jedno, nieznaczące, wtrącenie polityki do wątku, zaś takie samo zachowanie, ale użytkowników którzy już tu są dłuższą chwilę, skutkuje tylko łagodnym uśmiechniętym upomnieniem.
Gonzales napisał(a):sviva napisał(a):Warto posłuchać tych "konowałów" jak ich tutaj niektórzy nazywają:
https://www.youtube.com/watch?v=6o0lqppW-sE&fbclid=IwAR18mkeMqC1VNJHzjk9yynXMAGaOXbMLDLAzGK1obYZ_ZSbY3QGvh8pOydQ
Z ciekawości zaglądnąłem. Dwie godziny to nie na moje zdrowie
fly napisał(a):yooshky napisał(a):
Pracuje nad tym, na razie widać że coś grzebią bo nie mogę zamówić video konferencji.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko