napisał(a) Bravik » 09.06.2021 20:53
ŁukaszCiupa napisał(a):Panie Konradzie vel Habanero! Bravik został błyskawicznie przeze mnie przeproszony, bo to była zwykła literówka a zarzucanie mi, iż przyrównałem kogoś do seryjnego mordercy jest co najmniej nadużyciem z Twojej strony! To jak wkładanie komuś w usta słów, których ten ktoś nie wypowiedział! To samo Bravik - może nie użył słowa przepraszam, ale zrozumiał, że nieco nieelegancko mnie zripostował i nie czuję do niego urazy. Zresztą "bagaż" w postaci swojego nazwiska dźwigam od urodzenia i niejedną przykrość z tego powodu słyszałem, nawet od "inteligencji" w postaci nauczycieli i to jeszcze na etapie szkoły podstawowej! Także tutaj mamy z kolegą Bravikiem, mam nadzieję, wyjaśnione. I jeszcze na koniec, w kwestii ostatecznego zaszeregowania mnie do antyszczepionkowców i ludzi czerpiących wiedzę z portali społecznościowych w kwestii pandemii i szczepień to muszę szanownych forumowiczów rozczarować: na facebook konta nigdy nie miałem, nie mam i miał nie będę, to samo instagram, twitter, tiktok, telegram i tym podobne. YouTube wykorzystuje do słuchania muzyki by nie "piracić", czasem coś obejrzę, jak każdy z nas. W szeroko pojętej kwestii covid czytam w zasadzie tylko informacje zamieszczane w mediach głównego nurtu, które ciężko nazwać antyszczepionkwoymi/antycovidowymi. To póki co tyle gwoli krótkiego wyjaśnienia mojej osoby. Pozdrowienia dla wszystkich z obu stron barykady a przed wszystkim dla tych, którzy od początku zaaplikowali sobie lód w majtki
Parę godzin temu napisałem, że w tym wątku nie zabiorę już głosu. Ale Ty swoimi przekłamaniami nie pozwalasz mi na to.
Postscriptum na temat przeróbek mojego nicku napisałem z pełną rozwagą . Tak samo jak i z premedytacją uwagę o możliwych przeróbkach Twojego nicku.
To moja odpowiedź na Twój post z przeprosinami z ukrytą tezą, że to jednak ja strzeliłem pierwszy do Ciebie.
Bravik napisał(a): Nie ma sprawy, tematu nie było. Ale tak do Twojej informacji, już tu był jeden, który utożsamiał mnie z pewnym Norwegiem.
Teraz Ty w tych dwóch zdaniach doszukujesz się czegoś więcej, niż w nich jest. Gdzie tam dojrzałeś, że to jakaś forma przeprosin czy też mojego zrozumienia - tylko czego? Tradycyjnie, albo nadinterpretujesz, albo nie dopowiadasz.
Po prostu machnąłem ręką, by nie drążyć tematu i to cała tajemnica.
A teraz wracam do postanowienia sprzed 8 godzin. Bok.
Ostatnio edytowano 09.06.2021 21:00 przez
Bravik, łącznie edytowano 1 raz