napisał(a) Bravik » 02.06.2021 20:20
mariusz123 napisał(a):Bravik napisał(a):Ty masz nas za debili, którzy nie potrafią otworzyć linka?
Na prawie 6-letnią Twoja aktywność na forum fanów Chorwacji tylko 3 pierwsze posty (notabene o zabarwieniu dość negatywnym) dotyczyły Chorwacji. Po 5-letniej hibernacji Covid przywrócił Cię do życia, chyba tylko po to, żeby bombardować nas tym foliarskim śmieciem. Daruj sobie.
Staż na forum i ilość pochlebnych postów ma być oceną użytkownika?
I nikogo nie mam za debili - to ty masz w zwyczaju" określać tak osoby o innym niż twój światopoglądzie.
Bravik napisał(a):Gdybym miał to skomentować, byłby to ciąg słów uważanych za bardzo wulgarne i skończyłoby się to banem. Jednak ten debilizm nie jest tego wart.
A co do ciebie, to z pewnością umiesz "otworzyć link", ale co do przeczytania tego ze zrozumieniem, to już nie jestem pewien.
A gdzie tam znalazłeś ocenę użytkownika? Znowu nie zrozumiałeś. No to po kolei. Zakładasz konto, tydzień później wrzucasz 3 posty i milkniesz na 5 lat. To jest opis, nie ocena. Gdyby nie Covid, dalej by Cię nie było.
Teraz następna kwestia. Pokaż mi post, w którym kogoś nazwałem debilem. Jeśli tego nie zrobisz, oficjalnie zgłoszę to do moderacji .
Na koniec - nie martw się o moje zdolności poznawcze. Ogarnij własne...