Paszport Polsatu już czeka na przyszłe podróże
firemantom napisał(a):Też już mam certyfikat ozdrowieńca. Czy ktoś z Was orientuje się czy na podstawie tego certyfikatu będzie można wjechać bez problemu na teren Chorwacji? Wyjazd z PL 29 czerwca a te zasady mają obowiązywać od 1 lipca.
Janusz Bajcer napisał(a):firemantom napisał(a):Też już mam certyfikat ozdrowieńca. Czy ktoś z Was orientuje się czy na podstawie tego certyfikatu będzie można wjechać bez problemu na teren Chorwacji? Wyjazd z PL 29 czerwca a te zasady mają obowiązywać od 1 lipca.
Wszystko masz w wątku Aktualne informacje-....
firemantom napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):firemantom napisał(a):Też już mam certyfikat ozdrowieńca. Czy ktoś z Was orientuje się czy na podstawie tego certyfikatu będzie można wjechać bez problemu na teren Chorwacji? Wyjazd z PL 29 czerwca a te zasady mają obowiązywać od 1 lipca.
Wszystko masz w wątku Aktualne informacje-....
Na bieżąco ten wątek przeglądam. Dziękuję Ci za kawał dobrej roboty. Jednakże o tym certyfikacie nie ma w tym wątku mowy. Wiem, że zamieszczasz stan na chwilę obecną ale skoro są już te certyfikaty w obiegu to może ktoś już coś wie czy są one podstawą do swobodnego przejechania granicy. Mam też pozytywny wynik PCR i informacje o nałożeniu izolacji ale wszystko w języku polskim. Certyfikat jest dwujęzyczny więc byłoby to duże ułatwienie.
mchrob napisał(a):Od 7 czerwca szczepienia dzieci od 12 lat
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... f,79cfc278
Yanush napisał(a):mchrob napisał(a):Od 7 czerwca szczepienia dzieci od 12 lat
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... f,79cfc278
Widzę, że Der Onet króluje tutaj jako źródło informacji...
Paszport dla zaszczepionych ważny tylko rok, czyli co? Za rok kolejne dwie dawki (ewentualnie 1xJohnson), chyba że WHO raczy łaskawie odwołać pandemię?!?szewc napisał(a):Ponieważ ciężko tu prowadzić dyskusje oparte o podstawę logiczną (argumentacja logiczna nie przedrze się, więc tylko czytam), to mam gorącą prośbę do opętanych plandemiczną narracją: Panie, Panowie, zwracam się do Was, byście nie machali tymi idiotycznymi certyfikatami, świstkami opartymi o bezprawne zarządzenia międzynarodowe i różnego rodzaju z dupy paszporcikami chorwackim pogranicznikom.
Podczas przejazdu, trzymajcie je ukryte głęboko jak skarb i .. .MILCZCIE! Zaklinam Was, milczcie, dopóki wyraźnie od Was nie zażądają okazania tych śmieci.
Czemu to piszę? Bo wychodzicie przed szereg i takie zachowania spowodują, że reszta ludzi, która jeszcze wykazuje resztki rozsądku, będzie miała przez Was PIEKŁO na Ziemi. Jak się tak boicie, to podobnie jak rok temu, piszę i teraz: nie jedźcie tam, zostawcie ten piękny kraj w spokoju. Wyobraźcie sobie, że istnieją jeszcze ludzi mający do siebie jakieś resztki szacunku, chcą zdrowo spędzić czas, oddychać swobodnie i cieszyć się widokiem normalnych ludzi. NIe zarażajcie psychozą kowidozą Chorwatów. Błagam!!!!!
szewc napisał(a):Ponieważ(…).
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko