anakin napisał(a):Jestem gotów się założyć o grube pieniądze, że 90 % tych wszystkich anty zmieni zdanie, jeżeli ciężko przechoruje temat.
I najlepiej w szpitalu, kilka tygodni z tlenem, respirator sobie odpuśćmy.
Jest jakiś chętny do zakładu?
krisf62 napisał(a):Zadałem pytanie pani doktor - czy po szczepieniu mogę zarażać, odpowiedź - tak, oczywiście.
krisf62 napisał(a):Zadałem pytanie pani doktor - czy po szczepieniu mogę zarażać, odpowiedź - tak, oczywiście.
krisf62 napisał(a):Wątek spowodował ponadto nagłe objawienie się tutaj specjalistów na skalę światową w dziedzinie wirusologii. Rozumiem, że te parę Userów, którzy tutaj objawiają nam swoje racje dotyczące wszechobecnej zarazy wraz ze sposobem walki z nią, mają stosowne wykształcenie medyczne w tej konkretnie specjalności, posiadają wieloletnie doświadczenie zawodowe poparte oczywiście pracą zawodową, posiadają stosowne stopnie oraz tytuły naukowe.
Janusz Bajcer napisał(a):Wcześniej anakin podawał.
Po to aby temat szczepienia nie był w każdym wątku.
krisf62 napisał(a):A propo a może de facto, skąd tyle jadu, chyba za długo w domku kolega przebywał i świata się boi.
ApropoDefacto napisał(a):krisf62 napisał(a):A propo a może de facto, skąd tyle jadu, chyba za długo w domku kolega przebywał i świata się boi.
Krzysiu no i widzisz? Ciesze się że herbatka pomogła szkoda się denerwować
Temat jak widać cieszy się sporym zainteresowaniem. Gdyby go nie było, to tak jak Janusz pisze w każdym temacie ciągły by się covidowe dyskusje a tak to mamy wszystko w jednym miejscu. Jeżeli komuś ciśnienie owy temat podnosi, można go ominąć. Zdrówka i zaufajmy nauce
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko