Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

COVID - szczepionka

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.05.2021 18:19

sviva napisał(a):mam zabukowane noclegi w Polańczyku... Jestem gorszy?

Może niekoniecznie Polańczyk ale Bieszczady zawsze są pożądane przeze mnie. Gdybym miał bliżej to i ja co roku jeździłbym w najpiękniejszy zakątek Polski.
naszastruga
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) naszastruga » 25.05.2021 18:27

alechandro napisał(a):

Może niekoniecznie Polańczyk ale Bieszczady zawsze są pożądane przeze mnie. Gdybym miał bliżej to i ja co roku jeździłbym w najpiękniejszy zakątek Polski.

Polańczyk to nie są Bieszczady ;) To tak jakby pojechać na Zakopanego i pisać, że się było w Tatrach.

Smolnik, Cisna, Czarna, Rabe...to są Bieszczady

https://youtu.be/xP7WnatgYd8
Bravik
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 25.05.2021 19:10

Gonzales napisał(a):
Może być tak ze Ci którzy się już zaszczepili będą tego żałować bo taaaaakaaaaaa kasa może przejść im koło nosa :lol: :lol: :lol:

Pozdrowienia.;)

Mariusz123 rzuca tymi linkami, to może da jakiś namiar na odszczepienie. A jak wygram to się zaszczepię na nowo. :idea: :mrgreen:
surfing
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) surfing » 25.05.2021 19:36

Bravik napisał(a):
mariusz123 napisał(a):To powiedz mi dlaczego osoba zaszczepiona ma jechać do Cro i zarażać miejscową ludność??
Bo zgodziliśmy się chyba, że zaszczepieni również mogą zarażać?
Niech dla bezpieczeństwa siebie i innych każdy siedzi wyjątkowo w domu, bo jest przecież ryzyko, że kogoś zarazi (nawet będąc zaszczepionym). A nikt nie chciałby zawieść chorwackim gospodarzom takiego "prezentu" ;)
A jeśli pozwalamy zaszczepionym (również zarażającym) na wyjazdy, to dlaczego niezaszczepieni nie powinni być tak samo traktowani?

Bo tak. 8O

Bravik widzę że wysoki poziom argumentów ;)

Dobrze że się nie spieszyłem bo teraz mam szansę wygrać hulajnogę,myślę, że wizja wylosowania elektrycznej hulajnogi spowoduje, że 60-latkowie szturmem rzucą się szczepić :)
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 25.05.2021 19:48

surfing napisał(a):
Bravik widzę że wysoki poziom argumentów ;)

Ty tak na poważnie? :?:
Chris_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Chris_M » 25.05.2021 19:56

surfing napisał(a):Dobrze że się nie spieszyłem bo teraz mam szansę wygrać hulajnogę,myślę, że wizja wylosowania elektrycznej hulajnogi spowoduje, że 60-latkowie szturmem rzucą się szczepić :)

Zapewne popsuję Ci humor, ale już zaszczepieni także mogą brać udział w tej loterii :mrgreen:
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 25.05.2021 20:09

Chris_M napisał(a):
surfing napisał(a):Dobrze że się nie spieszyłem bo teraz mam szansę wygrać hulajnogę,myślę, że wizja wylosowania elektrycznej hulajnogi spowoduje, że 60-latkowie szturmem rzucą się szczepić :)

Zapewne popsuję Ci humor, ale już zaszczepieni także mogą brać udział w tej loterii :mrgreen:

Jeśli to prawda, to mariusz123 już nie odpisuj. :oczko_usmiech:
Niclaus
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niclaus » 25.05.2021 20:17

Nagle same podśmiehooiki z mariusz123, czyli jednak zatało kakao.
Aż się dziwię, że jeszcze bana nie wyłapał za szerzenie "herezji" w grupie radosnego lizania się po zaszczepionych jajkach :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.05.2021 20:20

Niclaus napisał(a):Nagle same podśmiehooiki z mariusz123, czyli jednak zatało kakao.
Aż się dziwię, że jeszcze bana nie wyłapał za szerzenie "herezji" w grupie radosnego lizania się po zaszczepionych jajkach :mrgreen:

Masz dwa tygodnie urlopu od forum. :idea:
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 25.05.2021 21:01

naszastruga napisał(a):
alechandro napisał(a):

Polańczyk to nie są Bieszczady ;) To tak jakby pojechać na Zakopanego i pisać, że się było w Tatrach.

Smolnik, Cisna, Czarna, Rabe...to są Bieszczady

https://youtu.be/xP7WnatgYd8

jak syn podrośnie to i prawdziwe Bieszczady będą. Z dzieckiem 3 letnim trzeba mierzyć siły na zamiary chociaż Rudawy Janowickie i Bolków przeszedł sam. Byłem dumny :mrgreen:
pavlo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavlo » 25.05.2021 21:21

Halo Ziemia :D
A cóż takiego się stało, że takie rzeczy się dzieją 8O
https://www.rp.pl/Koronawirus-SARS-CoV-2/210529651-Bedzie-loteria-dla-szczepiacych-sie-na-COVID-19-Do-wygrania-miliony-zlotych.html
Ooooo, będzie jak w radio; który sejf pan wybiera? :mrgreen: :oczko_usmiech: może pan wygrać;1 000 000 PLN, pfizer, astrazeneca albo HIV. Minimum 200 000 PLN + małe ryzyko syfilis.
Ktoś chce zbawić naród na siłę, zarobić, czegoś uniknąć ???
W tej promocji/loterii jeszcze czegoś mi brakuje. Dla mnie to zdecydowanie za mała zachęta :mrgreen: :oczko_usmiech:
Czekam na rozwój wypadków :mrgreen: :oczko_usmiech:

Kabaret, kabaret, lecz śmiechu w nim mało
I słowa w nim gorzkie, bez blasku i zalet.
Bo tak, proszę państwa, fatalnie się stało,
Że życie przerosło kabaret.

Tekst pochodzi z https://www.tekstowo.pl/piosenka,tadeus ... baret.html
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 25.05.2021 21:27

pavlo napisał(a):Halo Ziemia :D

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.05.2021 21:35

Zakończcie już w tym wątku pisać o wyjazdach w Bieszczady. :idea:
pavlo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavlo » 25.05.2021 21:39

Bravik napisał(a):
pavlo napisał(a):Halo Ziemia :D

A to nie ja opowiadam, tylko ci od tej loterii :oczko_usmiech:
Świetnie, robi się wesoło, każdemu wyjdzie na zdrowie :mrgreen: :oczko_usmiech:
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 26.05.2021 06:54

A taki sobie news:
https://www.msn.com/de-de/nachrichten/panorama/franz%C3%B6sische-youtuber-sollten-corona-vakzin-gegen-geld-schlecht-machen/ar-AAKmEBI?ocid=msedgntp
(kto chce, to sobie przetłumaczy)
Jeśli prawdziwy, to potwierdza mechanizm przekonywania.

Edit:
jest i po polsku:
https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-agencja-z-rosji-chciala-zaplacic-za-zniszczenie-szczepionki-,nId,5254775

Tak, wiem, tutaj takich podatnych nie ma.
Ale przyjmijmy, że na ludzi nie zarejestrowanych na tym forum, influencerzy (i reklama) jednak mają wpływ.

---
Wczoraj wieczorem zapodałem sobie "godzinę z dr Hałatem"...
... za mniejsze przewinienia traci się prawo jazdy, niekiedy dożywotnio.
Dlaczego tak rzadko odbiera się tytuły naukowe? :|
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

COVID - szczepionka - strona 131
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone