sviva napisał(a):mam zabukowane noclegi w Polańczyku... Jestem gorszy?
Może niekoniecznie Polańczyk ale Bieszczady zawsze są pożądane przeze mnie. Gdybym miał bliżej to i ja co roku jeździłbym w najpiękniejszy zakątek Polski.
sviva napisał(a):mam zabukowane noclegi w Polańczyku... Jestem gorszy?
alechandro napisał(a):sviva napisał(a):mam zabukowane noclegi w Polańczyku... Jestem gorszy?
Może niekoniecznie Polańczyk ale Bieszczady zawsze są pożądane przeze mnie. Gdybym miał bliżej to i ja co roku jeździłbym w najpiękniejszy zakątek Polski.
Gonzales napisał(a):
Może być tak ze Ci którzy się już zaszczepili będą tego żałować bo taaaaakaaaaaa kasa może przejść im koło nosa
Pozdrowienia.
Bravik napisał(a):mariusz123 napisał(a):To powiedz mi dlaczego osoba zaszczepiona ma jechać do Cro i zarażać miejscową ludność??
Bo zgodziliśmy się chyba, że zaszczepieni również mogą zarażać?
Niech dla bezpieczeństwa siebie i innych każdy siedzi wyjątkowo w domu, bo jest przecież ryzyko, że kogoś zarazi (nawet będąc zaszczepionym). A nikt nie chciałby zawieść chorwackim gospodarzom takiego "prezentu"
A jeśli pozwalamy zaszczepionym (również zarażającym) na wyjazdy, to dlaczego niezaszczepieni nie powinni być tak samo traktowani?
Bo tak.
surfing napisał(a):Dobrze że się nie spieszyłem bo teraz mam szansę wygrać hulajnogę,myślę, że wizja wylosowania elektrycznej hulajnogi spowoduje, że 60-latkowie szturmem rzucą się szczepić
Chris_M napisał(a):surfing napisał(a):Dobrze że się nie spieszyłem bo teraz mam szansę wygrać hulajnogę,myślę, że wizja wylosowania elektrycznej hulajnogi spowoduje, że 60-latkowie szturmem rzucą się szczepić
Zapewne popsuję Ci humor, ale już zaszczepieni także mogą brać udział w tej loterii
Niclaus napisał(a):Nagle same podśmiehooiki z mariusz123, czyli jednak zatało kakao.
Aż się dziwię, że jeszcze bana nie wyłapał za szerzenie "herezji" w grupie radosnego lizania się po zaszczepionych jajkach
naszastruga napisał(a):alechandro napisał(a):sviva napisał(a):mam zabukowane noclegi w Polańczyku... Jestem gorszy?
Polańczyk to nie są Bieszczady To tak jakby pojechać na Zakopanego i pisać, że się było w Tatrach.
Smolnik, Cisna, Czarna, Rabe...to są Bieszczady
https://youtu.be/xP7WnatgYd8
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko