No zaczynamy świecenie w nocy, moderna weszła
Byłem niezdecydowany ale wygrał zdrowy rozsądek. Oby się nie mylił Pozdrav
anakin napisał(a):Skoro informowałem o pozbycie w szpitalu , informuje o powrocie z niego.
21 dni mi to zajęło, 13 kg poszło się paść, ale najważniejsze, że już po.
Oczywiście ciągle problemy z oddechem przy drobnym nawet zmęczeniu, więc teraz rehabilitacja i powolny powrót do normalności.
I jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia.
alechandro napisał(a):Widzę, że wreszcie robercik, prowokator wypisujący dyrdymały został zbanowany, najwyższa pora
Na szczęście nie widzę co za pierdoły on wypisywał ale cytat anakina mnie zainteresował.
croner napisał(a):alechandro napisał(a):Widzę, że wreszcie robercik, prowokator wypisujący dyrdymały został zbanowany, najwyższa pora
Na szczęście nie widzę co za pierdoły on wypisywał ale cytat anakina mnie zainteresował.
Nie mogę sie doczekać, kiedy bedę mógł napisać to samo o tobie. Jedyne co potrafisz to kopać leżącego. Mogłeś mu to napisać na priw, kiedy był na forum, a nie zgrywać teraz cwaniaka wiedząc, że nie może się obronić...
Żeby nie było OT, spore powikłania bo drugiej dawce Pfizera u mojego taty. Każdy jednak przechodzi inaczej...
alechandro napisał(a):Przykro mi z powodu powikłań u Twojego ojca, ja na szczęście nie znam jeszcze nikogo z powikłaniami. A co do pierwszej części Twojego wpisu to on mnie też kopał, nie raz, właśnie podczas mojej "nieobecności"
alechandro napisał(a):Szczerze powiedziawszy to nie za bardzo wiem o co Tobie teraz chodzi. Tak, jestem w pełni zwolennikiem szczepień i niestety - powtórzę teraz to raz jeszcze, masowe szczepienia są obecnie jedynym sposobem aby wyjść z tej nieprzyjemnej sytuacji bo inne rozwiązania nie przynoszą rezultatu...
Kiedy pojechałem z żona do Wrocławia na szczepienie, na kartkach wskazujących kierunek do punktu szczepień na Curie-Skłodowskiej ktoś podopisywał "DEBILE", czy to normalne i potrzebne ?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko