Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

COVID - szczepionka

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Calapula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Calapula » 15.05.2021 12:09

Bravik napisał(a):
Calapula napisał(a):
Bravik napisał(a):...

Ten sam dowcip z Chorwatem o imieniu Marko, też by Cię Bravik tak rozbawił? Bo prawdy i sensu byłoby w nim tyle samo.
Nie chce się zacytować tu to zdjęcie, które nam zaprezentowałeś, nie wiem dlaczego? Chyba edytor się wstydzi?

A teraz przetłumacz to na polski. Dziękuję. 8O

Nie udawaj, że nie rozumiesz. Prosty algorytm, w obrazku który zamieściłeś a z którego zapewne bardzo się urechotałeś, podstaw w miejsce Zenek imię Marko albo Ivan. Też będzie dowcipnie? Aluzju poniał, ili niet?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.05.2021 12:24

Skoro informowałem o pozbycie w szpitalu , informuje o powrocie z niego.
21 dni mi to zajęło, 13 kg poszło się paść, ale najważniejsze, że już po.
Oczywiście ciągle problemy z oddechem przy drobnym nawet zmęczeniu, więc teraz rehabilitacja i powolny powrót do normalności.
I jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia.
Yanush
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Yanush » 15.05.2021 12:30

@Anakin, życzenia nadal aktualne przynajmniej dopóki nie wrócisz w pełni do formy (nie mówię tu bynajmniej o formie w banowaniu :mrgreen:)
Bravik
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 15.05.2021 12:44

Calapula napisał(a):
Bravik napisał(a):
Calapula napisał(a):
Bravik napisał(a):...

Ten sam dowcip z Chorwatem o imieniu Marko, też by Cię Bravik tak rozbawił? Bo prawdy i sensu byłoby w nim tyle samo.
Nie chce się zacytować tu to zdjęcie, które nam zaprezentowałeś, nie wiem dlaczego? Chyba edytor się wstydzi?

A teraz przetłumacz to na polski. Dziękuję. 8O

Nie udawaj, że nie rozumiesz. Prosty algorytm, w obrazku który zamieściłeś a z którego zapewne bardzo się urechotałeś, podstaw w miejsce Zenek imię Marko albo Ivan. Też będzie dowcipnie? Aluzju poniał, ili niet?

Jeśli uważasz, że chodzi tu o imię, to naprawdę niewiele rozumiesz. No chyba, że masz Zenek na imię. Wtedy najserdeczniej przepraszam i proszę o wybaczenie.
Na marginesie - czyżby język polski nie był Twoim językiem ojczystym? Bo składnia i gramatyka powala. Lepiej sobie radzisz w rosyjskim. :papa:
Calapula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Calapula » 15.05.2021 12:46

anakin napisał(a):Skoro informowałem o pozbycie w szpitalu , informuje o powrocie z niego.
Oczywiście ciągle problemy z oddechem przy drobnym nawet zmęczeniu, więc teraz rehabilitacja i powolny powrót do normalności.

Współczuję z powodu zachorowania i gratuluję pokonania zarazy. Życzę Ci szybkiego powrotu do normalności a potem, to już żeby było coraz lepiej.
Najlepszą formą rehabilitacji będzie wyjazd do Chorwacji. Jak powiedział Poeta.
Calapula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Calapula » 15.05.2021 12:48

Bravik napisał(a):[...

Jeśli uważasz, że chodzi tu o imię, to naprawdę niewiele rozumiesz. ...

Jeśli uważasz, że ja uważam ... to już robi się tak słabo, że dajmy spokój Braviku Zenku.
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 15.05.2021 12:54

Calapula napisał(a):

Jeśli uważasz, że ja uważam ... to już robi się tak słabo, że dajmy spokój Braviku Zenku.

Cialapulu, sam robisz gównoburzę i tworzysz jakieś teorie na podstawie jednego mema. Ja tam się swojego imienia nie wstydzę. Miłego popołudnia.
robertms
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 15.05.2021 13:59

anakin napisał(a):Skoro informowałem o pozbycie w szpitalu , informuje o powrocie z niego.

#anakin, oczywiście zdrówka życzę.
Napisz informacyjnie, proszę, jak wygląda rehabilitacja po takich covid-owych "przygodach"?
Bo 3 tyg. do nie "zabawa", widzę.
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 15.05.2021 14:45

Calapula napisał(a):

Brejwik taki już jest. Deko, a może i więcej niż zadufany w sobie. Każdy ma jakieś kompleksy. Nikt nie jest idealny. Szkoda czasu.
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 15.05.2021 15:03

Ural napisał(a):
Calapula napisał(a):

Brejwik taki już jest. Deko zadufany w sobie. Taki tam jest. Szkoda czasu.

Rural, ciebie tu jeszcze brakowało. Dawaj coś oryginalnego. Bez twoich przemyśleń i wtrąceń wątek wiele traci. Calapula, gratuluję adwokata.
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 15.05.2021 15:18

Pewnie Brejwik, że wątek be ze mnie wiele traci. Nie byłbyś sobą żeby kogoś nie ugryźć lub ukąsać. Taka to już Twoja natura co wykazały już niejedne pisane przez Ciebie posty. Zdrowia życzę, z Bogiem.
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 15.05.2021 15:33

Słuchaj, to że masz jakieś ograniczenia różnej maści, to tylko twój problem, twój lub ewentualnie twojego otoczenia. Ale prośba, na razie grzeczna - bądź łaskaw nie zmieniać mojego nicku. Bo uwierz mi, to jest obosieczna broń, a ja potrafię dogryźć do żywego.
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 15.05.2021 15:38

Bravik napisał(a):Słuchaj, to że masz jakieś ograniczenia różnej maści, to tylko twój problem, twój lub ewentualnie twojego otoczenia. Ale prośba, na razie grzeczna - bądź łaskaw nie zmieniać mojego nicku. Bo uwierz mi, to jest obosieczna broń, a ja potrafię dogryźć do żywego.

Byli tacy co już gryżli. Już ich nie ma. Nie żołądkuj się Brejwik tak mówię jak czytam po angielsku. Szkoda zdrowia i urody.
Trzeba się szczepić. Ja to zrobiłem. Ty też winieneś.
Ural
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 15.05.2021 16:09

Ural napisał(a):Byli tacy co już gryżli. Już ich nie ma. Nie żołądkuj się Brejwik tak mówię jak czytam po angielsku. Szkoda zdrowia i urody.
Ural

Słuchaj domorosły lingwisto, wcinasz się w nie swój dialog, obrażasz mnie przerabiając mój nick na nazwisko wiadomego Norwega, a na koniec wierząc zapewne w swoją moc sprawczą zaczynasz mi grozić. Ogarnij się co nieco.
Co do szczepienia, radzę byś sprawdził czy to co ci podano, na pewno było na Covida. A i historię dotychczasowych szczepień też byłoby warto przeanalizować.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.05.2021 16:36

Ural napisał(a):
Bravik napisał(a):Słuchaj, to że masz jakieś ograniczenia różnej maści, to tylko twój problem, twój lub ewentualnie twojego otoczenia. Ale prośba, na razie grzeczna - bądź łaskaw nie zmieniać mojego nicku. Bo uwierz mi, to jest obosieczna broń, a ja potrafię dogryźć do żywego.

Byli tacy co już gryżli. Już ich nie ma. Nie żołądkuj się Brejwik tak mówię jak czytam po angielsku. Szkoda zdrowia i urody.
Ural

Myślę że trzydniowa kwarantanna nieźle Wam zrobi.
W trakcie trwania zalecam rumianek.

Tobie Ural już chyba zwracałem uwagę, że nie każdy łapie i nie każdemu musi odpowiadać Twoje poczucie humoru, nie?
Radzę o tym pamiętać.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

COVID - szczepionka - strona 110
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone